Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 23 december 2017 - 07:35
Kamp:
Wellington - Sydney FC
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Adrian Mierzejewski - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
3,40
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Den polske marquee-spiller, Adrian Mierzejewski, har, ganske som ventet, været en stærk tilførsel til Sydney FCs i forvejen dygtige trup, og i den seneste tid, har han været ganske skarp foran kassen. 

Markedet har reageret ved at cutte odds på ham som målscorer helt ned til 2,25 i lørdagens kamp ude imod Wellington Phoenix. Dette gælder alle andre end Betfair Sportsbook, hvor odds ligger i 3,40. Et odds, der er ganske spilbart.

Mierzejewski har fået 8 kampe for mestrene i denne sæson, heraf 6 af disse fra start, og det har indtil videre resulteret i fem scoringer. Alle fem mål er sat ind indenfor de seneste seks kampe, han har deltaget i, bl.a. to i rivalopgøret imod Western Sydney og senest i sidste rundes 3-1-sejr over Melbourne City.

Sydney er i flyvende form med maksimumpoint i de seneste fem kampe, hvor man desuden har scoret intet mindre end 14 mål. 

Helt så godt ser det ikke ud hos bundpropppen fra Wellington, der blot har samlet seks point sammen i sæsonen, og som i lørdagens kamp må undvære flere stærke profiler på mandskabet. Andrew Durante, der er holdets kaptajn, tager plads på bænken, mens Roy Krishna i angrebet er skadet - og så mistede klubben tilmed en af de øvrige offensive profiler i denne uge, da Dario Vidosic fik ophævet sin kontrakt efter gensidig aftale. Et stort tab for det newzealandske mandskab.

Sydney vinder denne kamp - og i processen bør der blive scoret nogle gange. Adrian Mierzejewski er et spændende bud til et ganske nydeligt odds.

Tippet lørdag 23 december 2017 - 06:26

Opdateret lørdag 23 december 2017 - 16:48