Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 27 december 2017 - 20:45
Kamp:
Hamilton - Kilmarnock
Liga:
Premiership, Skotland
Udfald:
Kris Boyd - scorer i kampen
Resultat:
Annulleret
Units:
3
Odds:
3,10
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Bolden ruller heldigvis rundt om i Europa, selvom julefreden har sænket sig over de private hjem. I Skotland er der fuld runde mellem jul og nytår, og på The SuperSeal Stadium tager Hamilton imod Kilmarnock. 

Det er et formstærkt udehold, der slår vejen forbi, og i front har de veteranen Kris Boyd, der har været skarp den seneste tid, og haft en stor ære i Kilmarnocks aktuelle succes. Vi får 3,10 for scoring af Boyd, og det ser spilbart ud.
Kris Boyd, der efterhånden er blevet 34 år, blev Lillejuleaften den helt store helt, da han på hjemmebanen vendte et truende nederlag til Rangers til sejr. To hurtige mål i kampens sidste kvarter gjorde udslaget, og sendte de tre point til Kilmarnock for fjerde gang af fem mulige i december måned.
De to mål sendte Boyds total for sæsonen op på 8 scoringer, og dermed holder han et ganske nydeligt snit pr. kamp. Han har indtil videre deltaget i 17 kampe i indeværende sæson, hvoraf han er startet inde i de 14. I december alene har Boyd nettet fem gange i fem kampe. 
Onsdagens hjemmehold fra Hamilton kigger formentlig på Kilmarnocks aktuelle form med en vis ængstelse. Deres egen er pt. ikke den bedste, og i december måneds fem kampe er det således kun blevet til en enkelt sejr. I denne periode er der heller ikke præsteret nogen clean sheets, hvilket dog er normalt for Hamilton, der har ligaens næstdårligste defensiv, og som har lukket mål ind i 17 af sæsonens 20 kampe.
Kris Boyd har igennem karrieren mødt Hamilton 13 gange. Det har kastet 9 scoringer af sig, og onsdag aften kunne han meget vel gøre det scoringsantal tocifret. 
3,10 forsøges for 3 units. 

Tippet onsdag 27 december 2017 - 09:51

Opdateret torsdag 28 december 2017 - 08:20