Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 01 januar 2018 - 16:00
Kamp:
Burnley - Liverpool
Liga:
Premier League, England
Udfald:
Philippe Coutinho - scorer & leverer en assist
Resultat:
Annulleret
Units:
1
Odds:
10,00
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Liverpool gæster Burnley, og skal de rødklædte holde fast i de øvrige tophold, er det en kamp, der skal vindes. Philippe Coutinho har været en af Merseyside-holdets helt store spillere i denne sæson, og der bør være fine chancer for, at han igen kommer til at løbe med rampelyset denne mandag.

Jeg forsøger den brasilianske offensivspiller i tre udgaver denne nytårsdag. 
Philippe Coutinho - scorer fra udenfor straffesparksfeltet @ 7,50 x 3 units
Coutinho, der er rygtet til Barcelona, har haft en forrygende sæson. 
14 kampe har hidtil budt på imponerende 7 Premier League-scoringer fra brasilianeren, der samtidig også har lavet 5 kasser i Champions League. 
Af de syv mål, offensivspilleren har lavet i den hjemlige liga, har de fire været fra udenfor straffesparksfeltet. Ingen, der har bare en smule forstand på fodbold, er i tvivl om, at Coutinho er blandt de allerbedste i verden, og det gælder også skudteknikken fra distancen og på frispark. 
Liverpools offensiv er fantastisk, og makkerskabet mellem Salah, Firmino og Coutinho er velfungerende. Det gør også, at Liverpool ofte scorer rigtigt mange mål i deres kampe, og det er naturligvis et plus for dagens spil. 
Markedet i 6,50 for dette spil, mens Danske Spil ligger i 7,50. 
Philippe Coutinho - leverer en assist @ 3,75 x 3 units
Udover at være fantastisk i rollen som målscorer, så er han også ofte i oplæggerens rolle. I hans 14 kampe i denne sæson, har han 6 gange leveret assists til holdkammeraterne - og fire af disse i december måned alene. 
Bet25 er den eneste anden aktør på markedet, der har dette spil, og de ligger i 2,50 for at Coutinho leverer et oplæg.
Philippe Coutinho - scorer & leverer en assist @ 10,00 x 1 unit
Denne kombination skal næsten forsøges. Mandagens kamp kunne sagtens være et opgør, hvor vi får 2-3 Liverpool mål, måske endda flere, hvis tingene kommer til at spille, og med en brasiliansk offensivspiller i topform, kunne han levere både mål og assist.
Dette har han i øvrigt gjort i tre af de fire kampe, hvor han har scoret i december.

Tippet mandag 01 januar 2018 - 10:49

Opdateret tirsdag 02 januar 2018 - 05:57