Eksperten:
Thomsen
Dato:
tirsdag 02 januar 2018 - 20:45
Kamp:
Napoli - Atalanta
Liga:
TIM Cup, Italien
Udfald:
Josip Ilicic - scorer i kampen
Resultat:
Annulleret
Units:
3
Odds:
5,80
Chancevurdering:
20%
Spilbar ned til:
5
Betvalue:
116%
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Atalanta gæster Napoli i jagten på avancement til semifinalen i den italienske pokalturnering. Gæsterne kommer på en svær opgave imod et stærkt hjemmehold, men kunne sagtens se udeholdet komme på tavlen - og jeg har to velbetalte bud på, hvem der kunne tegne sig som målscorer. Begge forsøges for henholdsvis 3 og 2 units.

Josip Ilicic - scorer i kampen @ 5,80 x 3 units
Slovenske Ilicic skiftede inden denne sæson fra Fiorentina til Atalanta, og den 29-årige offensivspiller har ikke skulle bruge lang tid til at falde til. I Fiorentina-tiden var han en utroligt målfarlig herre, og henover sine fire sæsoner i klubber scorede han langt over 30 mål for Viola. 
I Atalanta har han indtil nu spillet 18 kampe, heraf 13 fra start, og det er hidtil blevet til 7 scoringer. Ikke dårligt i en ny klub, hvor han har skulle vænne sig til en ny måde at spille på, nye holdkammerater og nye rammer.
Ilicic har et fantastisk skud og scorer rigtigt mange mål fra distancen. Det giver spillet en ekstra dimension, og odds 5,80 er rigtigt højt - også selvom modstanderen er Napoli. 
Bet365 er i 4,75 for samme spil.
Bryan Cristante - scorer i kampen @ 13,00 x 2 units
En anden målfarlig herre hos Atalanta er Bryan Cristante, som formentlig kommer til at ligge lige bag Gomez i front. Fra denne position har Cristante været rigtigt stærk i indeværende sæson, og han er også et spændende bud på en målscorer i aftenens kamp. Især når vi får odds 13,00. 
Cristante har fået 17 kampe, heraf 15 fra start, for Atalanta i denne sæson, og i disse har han scoret seks gange. Bl.a. på udebane imod Milan, hjemme imod Juventus - og ja, tidligere på sæsonen scorede han såmænd i Napoli, da de to klubber mødtes her i ligaen. 
Napoli er et vanvittigt dygtigt hold, men defensivt er de ikke usårlige. I ligaen har de lukket mål ind i 10 af deres 19 kampe, og indbyrdes imod Atalanta har de ikke formået at holde buret rent siden 2013; i de efterfølgende 9 møder, har Atalanta scoret mindst ét mål. 
Bet365 er i 6,50 for dette spil. 

Tippet tirsdag 02 januar 2018 - 18:48

Opdateret tirsdag 02 januar 2018 - 23:07