Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 06 januar 2018 - 12:30
Kamp:
Torino - Bolona
Liga:
Serie A
Udfald:
X (draw)
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,40
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Viaplay

Den tidlige lørdagskamp i Serie A står i denne uge imellem nummer 10. Torino og nummer 12. Bologna. Jeg tror på en meget lige kamp, hvor X'et til 3,40 godt kan tåle et lille udstik. Torinos placering i tabellen skyldtes nemlig i høj grad deres manglende evne til at vinde på egen bane, hvor de har spillet hele 5 ud af 9 kampe uafgjort i denne sæson.

De har i mine øjne et bedre hold end Bologna - men de kommer altså til opgøret her uden sejr i 3 kampe - og med bare en sejr i de seneste 6 kampe.
Samtidig har de en række skader, og er til opgøret her uden Ansaldi, Ljajic, Belotta, Berraca og Lyanco.
Det er spillere som de i den grad kommer til at mangle offensivt, og jeg tror Torino vil få svært ved at skabe chancer i kampen her.
Modstanderne fra Bologna er dog ikke meget bedre kørende, og kommer til opgøret her med 1-1-3 for de sidste 5 kampe. I disse kampe har de lukket hele 10 mål ind, og spørgsmålet er om Bologna ikke vil komme lidt defensivt til opgøret her - og være tilfredse med en uafgjort.
Bologna har ihvertfald kun vundet 1 ud af de seneste 5 indbyrdes opgør, lige nu ligner de for mig et hold der skal koncentrere sig mest om IKKE at tabe.
3,40 virker som meget på et X her - og jeg vil gerne ud på det. Fyringen af Sinisa Mihajlovic i Torino giver os dog en del ubekendte faktorer i forhold til Torinos tilgang til kampen, og jeg vælger derfor at holde antallet af units nede på 1 her.
For selvom en ny træner måske kan give Torino at boost - så har de altså stadig mange skader, og skal op imod et Bologna hold som kun må undvære venstre back Masina.
Jeg spiller en enkelt unit på uafgjort her.

Tippet fredag 05 januar 2018 - 14:40

Opdateret lørdag 06 januar 2018 - 15:13