Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 06 januar 2018 - 08:00
Kamp:
Mel. Victory - Central Coast
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Kosta Barbarouses - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,20
Chancevurdering:
26%
Spilbar ned til:
3,85
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Jeg havde planer om at springe over målscorerspil på dette opgør, men endte med at finde to spillere, hvor der er gaveodds hos Betfair. Derfor er der ingen vej udenom.

Kosta Barbarouses - scorer i kampen @ 4,20 x 3 units 
Den newzealandske kantspiller er vågnet op den seneste tid, og har været en medvirkende faktor i Melbourne Victorys aktuelle succes. 
Barbarouses har deltaget i 9 kampe i indeværende sæson, og det er i disse blevet til tre scoringer. De tre scoringer er sat ind indenfor de seneste seks runder, hvor han har nettet imod Brisbane Roar og i to forskellige kampe imod Newcastle Jets. 
Kiwien har et rigtigt stærkt spark, og scorer ofte nogle ganske spektakulære mål. Imod Central Coast Mariners bør han også få mulighed for at komme til en god portion chancer, og med en makker i front i Berisha, som ikke leverer varen helt pt., så kan det blive et krav, at målene kommer andetsteds fra.
Markedet ligger langt lavere på Barbarouses, end Betfair er åbnet i. 
Unibet, Bet365 og Danske Spil ligger mellem 2,75 og 3,00 på samme spil.
Mark Milligan - scorer i kampen @ 7,50 x 3 units
Milligan, der huserer på den centrale midtbane for hjemmeholdet, er måske ikke umiddelbart den mest oplagte målscorer, men 7,50 er alligevel for meget. Både fordi resten af markedet ligger i 3,25-4,35 men også fordi han den seneste tid har været inde over målene.
32-årige Milligan har fået 9 kampe, heraf 8 fra start, for Victory i denne sæson, og det har kastet to mål af sig. Faktisk burde han have været på tre scoringer, men i sidste runde brændte han straffespark imod Newcastle Jets.
Netop tjansen som straffeskytte gør spillet interessant, da det virker til at han har overtaget denne fra Berisha. Ét af Milligans to mål i sæsonen er sat ind fra pletten, mens det sidste er kommet i regulært spil. 
Med en placering centralt på banen og som straffeskytte, imod en svag modstander, så er 7,50 mere end rigeligt til mig. Og de øvrige bookmakere er tydeligvis heller ikke enige med Betfair i dette spot.

Tippet lørdag 06 januar 2018 - 06:38

Opdateret lørdag 06 januar 2018 - 12:45