Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 09 januar 2018 - 20:45
Kamp:
Manchester City - Bristol City
Liga:
Carabao Cup
Udfald:
Kevin De Bruyne scorer udenfor straffesparksfeltet
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
7,00
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI
...NB! Denne kommer lidt tæt på kampstart (44 min). men det er bekræftet at Kevin De Bruyne starter på banen...Også er det her odds altså rigtigt lækkert!
Kevin De Bruyne scorer udenfor straffesparksfeltet til odds 7,0...!
Den får 3 units.

I den engelske ligacup som nu også kaldes Carabao Cup, er vi nu fremme ved semifinalerne. Her spilles bedst af 2 kampe - og selvom City gerne vil vinde trofæet, så giver de 2 kampe lidt uro i et i forvejen MEGET tæt program.

Især fordi de to kampe adskilles af en svær udekamp imod Liverpool, og derfor forventer jeg at Guardiola vil rotere en del i disse kampe.
Faktum er dog, at selv Citys næstbedste spillere er flere klasser over modstanderne fra Bristol City.
En hjemmesejr er da også helt nede i 1,11, og med 15 hjemmesejre i træk til City - er det lige før at jeg vil argumentere for at der faktisk er value i dette spil.
Jeg vælger dog at gå lidt anderledes til værks, og smide lidt efter at Man City prøver at lukke kampen hurtigt - og på at der kommer mange mål.
Bristol City er nemlig kollapset i det tætte program, og i de sidste 3 kampe har de lukket hele 10 kasser ind.
Holdet vil uden tvivl kæmpe det bedste de kan, men jeg tror de bliver kørt over af Manchester City, som bare er meget meget bedre - på alle pladser.
Man City har scoret over 4 mål i hele 38% af deres hjemmekampe i denne sæson, og imo det Bristol hold der har tabt 3 kampe i streg - så kan det godt blive grimt.
Jeg går med både over 1.5 mål i første halvleg her, til 3 units og supplerer med en række målscorer og over spil. Vær opmærksom på at der er lidt usikkerhed omkring hjemmeholdets start 11'er, og derfor er det vigtigt at spille målscorer spillene hos den angivne bookmaker, som giver indsatsen retur hvis spilleren ikke starter.

Tippet tirsdag 09 januar 2018 - 20:03

Opdateret tirsdag 09 januar 2018 - 22:37