Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 13 januar 2018 - 15:30
Kamp:
Augsburg - HSV
Liga:
1. Bundesliga, Tyskland
Udfald:
Michael Gregoritsch - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,00
Chancevurdering:
37%
Spilbar ned til:
2,70
Betvalue:
111%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Michael Gregoritsch har haft en god sæson hos Augsburg, hvor han er vicetopscorer og generelt har leveret rigtigt flot. I lørdagens hjemmekamp imod HSV kan han komme til at spille en hovedrolle - og mål fra hans fod virker realistisk.

Michael Gregoritsch - scorer i kampen @ 3,00 x 4 units 
Gregoritsch ligger lige bag den enlige angriber Cordova, og frontløberen har der ikke været mange mål i i denne sæson. Den normale angriber Finnbogason er ude med en skade, og derfor er det oplagt at målene skal komme fra Gregoritsch. 
Indtil videre står han med 8 scoringer i 16 kampe (14 startere), og det giver et solidt snit på mål i hver anden kamp i indeværende sæson. Samtidig er der også gode chancer for, at det bliver offensivspilleren, der tager et eventuelt straffe, i og med at Finnbogason er ude. Gregoritsch har én gang tidligere scoret fra pletten. 
HSV er ikke længere et storhold i Tyskland, og har ikke været det længe. Augsburg, der er ganske solide hjemme, bør have muligheder i opgøret. HSV har blot holdt buret rent én gang på udebane i denne sæson. 
Michael Gregoritsch - holdets første målscorer @ 4,50 x 2 units
Vi forsøger også denne variant med lavt indskud. Gregoritsch har scoret i syv kampe i sæsonen, og i seks tilfælde har han været holdets første målscorer.
Uden Finnbogason og som potentiel straffeskytte er det et fint odds. 

Tippet lørdag 13 januar 2018 - 14:32

Opdateret lørdag 13 januar 2018 - 19:21