Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 14 januar 2018 - 07:00
Kamp:
Central Coast - Mel. City
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Ross McCormack - 1. målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Jeg prøver søndag to spil på Ross McCormack, når Melbourne City møder Central Coast. 
Hjemmeholdet er amputeret offensivt, i skidt form og skotten er flyvende. Der bør være muligheder her.

Ross McCormack - holdets første målscorer @ 2,62 x 5 units (Betfair Sportsbook)
Ross McCormack - 1. målscorer @ 4,00 x 3 units (Bet365)
Ross McCormack er flyvende for Melbourne City, og har siden skiftet til A-League klubben scoret 12 mål i 14 kampe. Hans mål er faldet i 9 kampe, hvor han i samtlige 9 kampe har været holdets første målscorer. I 5 af de 9 kampe har han været kampens første målscorer. Sidstnævnte spil har jeg ikke praktiseret i så stor stil, men søndag giver det god mening at prøve denne variant. 
Det er nemlig et hjemmehold, der aktuelt scorer meget få mål, der slår dørene op for Melbourne City. Således har Central Coast blot scoret ét sølle mål i deres seneste seks ligakampe - og det var ikke engang kampens første.
I søndagens kamp er hjemmeholdet endda yderligere svækket offensivt, da der er meldt afbud fra både Andrew Hoole, Trent Buhagiar, Daniel De Silva og Connor Pain. Alle spillere, der ville kunne gøre en forskel i offensiven. Herudover er Josh Rose fraværende i defensiven, mens den vigtige midtbanespiller Wout Brama er ude også. 
Melbourne City har ikke tabt til Central Coast i de seneste syv møder (6-1-0) og som tingene er pt., så bør det heller ikke ske søndag. 

Tippet lørdag 13 januar 2018 - 22:27

Opdateret søndag 14 januar 2018 - 09:09