Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 21 januar 2018 - 19:00
Kamp:
Rio Ave - Boavista
Liga:
Primeira Liga, Portugal
Udfald:
Pedro Joao Novais - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,60
Chancevurdering:
30%
Spilbar ned til:
3,33
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Jeg forsøger mig med intet mindre end tre spil på Pedro Joao Novais, når han, og resten af Rio Ave-mandskabet, tager imod Boavista søndag aften. Den unge kantspiller har været inde i en rigtig fin periode den seneste tid, og odds er igen fine på ham. 

Vi prøver tre varianter:
Pedro Joao Novais - scorer i kampen @ 3,60 x 4 units
Pedro Joao Novais - holdets første målscorer @ 5,00 x 2 units
Pedro Joao Novais - scorer to mål eller flere @ 21,00 x 1 units
Novais huserer på højrekanten hos Rio Ave, og har i den seneste tid leveret rigtigt flot. I ligaen har han garnet 7 gange i 13 kampe (8 startere), mens det i pokalturneringen og ligacuppen er blevet til 3 scoringer i 6 kampe. 
I hans seneste 9 kampe for Rio Ave er det blevet til lige så mange scoringer. Tre gange er han i denne periode blevet dobbelt målscorer, og i samtlige af de 5 kampe, hvor han har scoret i ligasammenhæng, har han også været holdets første målscorer.
Rio Ave er i ganske fin form, og indtager aktuelt 5.-pladsen i den portugisiske Primeira Liga. Der er dog 10 point op til 4.-pladsen, med en kamp i baghånden, og derfor er søndagens opgør imod Boavista også en kamp, som Rio Ave skal vinde, hvis de vil bevare håbet om at sætte sig på den Europa League-givende 4.-plads.
Hjemmeholdet har scoret i 9 af deres seneste 10 kampe (alle turneringer), hvor det kun er mislykkedes imod mægtige Porto. Offensiven er brølskarp, og i syv af kampene har holdet scoret to eller flere mål. 
Boavista er seks point og tre placeringer dårligere end Rio Ave, og kommer til kampen i noget blandet form. Kun tre af de seneste 10 kampe er vundet, og ustabilitet må siges at være nøgleordet for gæsterne. 
Til søndagens kamp er Boavista uden sæsonens bedste spiller Raphael Rossi (midterforsvarer, 16 kampe/3 mål), der afsoner karantæne, mens Idris (def. midtbane, 15 kampe/0 mål) og Renato Santos (midtbane, 11 kampe/2 mål) er skadede.
Rio Ave har vundet fem af de seneste syv møder med Boavista (5-1-1) og er kommet på tavlen imod dem i hver eneste af de to holds seneste 14 møder.

Tippet søndag 21 januar 2018 - 14:00

Opdateret søndag 21 januar 2018 - 20:57