Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 28 januar 2018 - 12:30
Kamp:
Utrecht - Ajax
Liga:
Æresdivisionen, Holland
Udfald:
Lasse Schøne - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,00
Chancevurdering:
27%
Spilbar ned til:
3,70
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Ajax er under pres, når de søndag middag løber på banen på Stadion Galgenwaard i Utrecht. I går vandt PSV Eindhoven deres kamp i runden, og dermed har Ajax, inden deres opgør, 8 point op til 1.-pladsen; en afstand, der kan lukkes til 5 point med en sejr her.

Ajax kan dog komme på en svær opgave. Det er ingen nem opgave at spille i Utrecht, og der skal kæmpes for de tre point. Måske kan det kaste lidt kort af sig, og en af dem, der er i farezonen er danske Lasse Schøne. Vi får fine odds 4,00 på kort til midtbanespilleren, hvilket umiddelbart er et rigtigt fint odds.
Schøne huserer på den centrale midtbane, hvor han er styrmanden. På Ajax' hold, er han den næstmest tacklende spiller, kun overgået af forsvarsspilleren Joel Veltman. I snit tackler Schøne 2,40 gange pr. kamp, og det har altså kastet nogle kort af sig igennem sæsonen. 
Danskeren har deltaget i 16 kampe i denne sæson, hvoraf han er startet inde i de 13. I mere end hver tredje kamp, har Schøne, i snit, fået et kort indtil nu, hvor han står med i alt 6 gule kort for sæsonen. Kortene er bl.a. kommet imod PSV, Heerenveen, Feyenoord og ja, Utrecht, som Schøne har fået kort imod i de seneste to møder.
Dagens dommer er Danny Makkelie, der igennem sæsonen har dømt 19 kampe og uddelt 56 kort. Ikke noget voldsomt snit, men der har været en del kampe imellem, hvor mængden af kort har været høj. 
De seneste seks møder mellem Utrecht og Ajax har kastet 28 kort af sig. Et snit på 4,66 kort pr. kamp. 
Danske Spil har også kortspil på kampen, men de er kun i odds 3,50 for samme spil. 

Tippet søndag 28 januar 2018 - 09:01

Opdateret søndag 28 januar 2018 - 15:45