Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 31 januar 2018 - 21:00
Kamp:
Tottenham - Manchester Utd
Liga:
Premier League
Udfald:
X (draw)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
3,45
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
6'eren

Der venter os en stor kamp i aften på Wembley, når Tottenham tager imod Manchester United. I går ramt jeg X'et på Wembley, imellem West Ham og Palace - og jeg forsøger med endnu et uafgjort resultat her.

For selvom Tottenham er gjort til favoritter, og måske spillemæssigt ser bedst ud af de to hold lige nu - så har de svært ved at vinde de store kampe - især imod United.
Kigger vi på de seneste 6 indbyrdes opgør - så har Tottenham faktisk tabt de 4, og i alle 4 nederlag har de ikke scoret imod United.
Til opgøret her har de hjemmebanefordelen, men de skal op imod et United hold som har vundet deres seneste 3 udekampe - og har vundet de sidste 5 kampe i alle turneringer.
Det har de især gjort på grund af Mourinhos defensiv - som ikke har lukket mål ind i de seneste 6 kampe!
Om Unites defensiv kan hamle op med Eriksen, Kane, Dele Alli og Son - som måske er ligaens bedste angreb lige nu.
Jeg forventer at Mourinho går tilbage til 3-mandsforsvaret hvor kanterne Valencia og Young vil være trukket langt tilbage i defensiven, hvilket vil låse kampen lidt ned.
I mine øjne ligner dette en tættere kamp end bookmakerne gør det til, og selvom Spurs er ubesejrede i 8 kampe i streg - så mener jeg at bookmakerne har gjort dem til lidt for store favoritter her.
Vi kan hente odds 3,45 på uafgjort, i en kamp hvor resultatet vil passe begge managers - og i en kamp imellem 2 hold der sjældent taber.
Jeg spiller 2 units på X'et her.

Tippet onsdag 31 januar 2018 - 09:29

Opdateret onsdag 31 januar 2018 - 23:10