Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 31 januar 2018 - 21:00
Kamp:
Manchester City - West Bromwich
Liga:
Premier League
Udfald:
Over 3.5 kort i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
2,16
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Vi skal her en tur på Etihad, hvor Manchester City er kæmpe favoritter imod West Bromwich. Det er egentlig forståeligt nok, da det er førstepladsen imod sidstepladsen - og jeg tror da også på en sikker sejr til City.

Til trods for dette, så skal WBA dog nok give dem en kamp - for de er faktisk i deres bedste form i lang tid. Holdet har ikke tabt i de sidste 4 kampe, og slog i weekenden Liverpool ud af FA Cuppen.
WBA holdet kæmper dog med mange skader, og må til kampen her undvære Chadli og Morrison og så er Gibbs, Livermore, Evans og Kanu tvivlsomme.
Det samme er nylejede Daniel Sturridge, som jeg ikke forventer får spilletid.
Det betyder et lidt uprøvet og i mine øjne tungt WBA forsvar - hvor Chris Brunt og Nyom skal dække de to backs.
Allerede her er der to oplagte kort, og i det hele taget tror jeg at WBAs langsomme spillere står med gode muligheder for at få kort raget til sig.
WBA er det hold der trækker næstflest gule kort i ligaen, og indtil videre har de hentet 48 kort i 24 kampe.
I denne kamp kunne de meget vel trække 2-3 stykker og endnu flere hvis kampen bliver lidt ond.
Det kan den blive hvis City får svært ved at komme foran. Og imod Rondon og Rodrigues, så kan spillere som Fernandinho, Stones og Otamendi også meget vel trække kort.
For selvom City er suveræne i ligaen, så trækker de nemlig også en del kort.
I den tabel ligger de 9'er, med 43 kort indtil videre.
Dommer i kampen er Robert Madley, som i denne sæson kun har dømt 11 kampe. I disse 11 kampe har han givet 2 røde kort og 38 gule kort - altså et snit på 3,64 kort per kamp.
Kigger vi henover hele hans PL statistik, så har han udmærket sig ved at give en del røde kort (13 i 84 kampe) og ligger med et kortsnit på 3,5 for 84 kampe.
Opgøret her ligger i min bog til at være i risiko for flere kort end normalt og alt over odds 2,0 på over 3.5 kort er i mine øjne spilbart.
Jeg smider 3 units efter Over 3.5 kort i kampen.

Tippet onsdag 31 januar 2018 - 09:51

Opdateret onsdag 31 januar 2018 - 23:10