Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 31 januar 2018 - 21:00
Kamp:
Stoke - Watford
Liga:
Premier League
Udfald:
Stoke (Draw no bet)
Resultat:
Annulleret
Units:
4
Odds:
1,57
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Jeg har kigget på endnu en Premier League midtugekamp, hvor der spilles samtidig med at managers og klubejere i baggrunden arbejder på de sidste transfers.

I Stoke mødes to hold som har brug for point, og som bestemt ikke er flyvende for tiden.
Stoke ligger 18'er og det kan virke til at der er langt op til modstanderne fra Watford som ligger 11'er. Tabellen er dog ekstremt tæt og bare 3 point skilder disse to hold.
Stoke er lige under stregen, men fik en vigtig 2-0 sejr over Huddersfield i sidste runde. De er klart bedst hjemme, hvor de har hentet 17 ud af 23 point - og så har de altså et rigtigt godt tag på Watford.
Kigger vi på de indbyrdes opgør, så har Stoke nemlig vundet de sidste 4 kampe imellem disse hold - og det tror jeg også at de gør i aften.
Watford sender nemlig et meget skadesplaget hold til Stoke.
London klubben har haft det svært i vinterprogrammet, og har tabt deres seneste 6 udebanekampe. Hertil kommer alle skaderne og til opgøret her må manager Javi Garcia undvære Gomes, Chalobah og Cathcart - som ellers er sikre startere. Hertil er Deeney tvivlsom (og måske på vej væk) og  Kaboul, Hughes, Britos, Cleverly og Wogue skal står alle som tvivlsomme og skal testes op til kampen.
Med andre ord er det en meget usikker start 11'er, på et hold uden selvtillid - som er skidt ude.
I min bog er oddset på Stoke alt for højt, især i draw no bet versionen hvor vi altså får indsatsen retur i tilfælde af uafgjort.Jeg spiller 4 units på Stoke (Draw no bet).

Tippet onsdag 31 januar 2018 - 14:09

Opdateret onsdag 31 januar 2018 - 23:14