Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 03 februar 2018 - 07:30
Kamp:
Newcastle Jets - Mel. Victory
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
James Troisi - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
2,80
Chancevurdering:
38%
Spilbar ned til:
2,63
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Lørdagens kamp mellem Jets og Victory ligner en højspændt affære. Vigtige point er på spil, og der er derfor fundet et kortspil i begge lejre i en kamp, der styres af en ganske kortglad dommer.

Ivan Vujica - får et kort @ 3,00 x 3 units
Den kroatiske back kommer på en af de hårdere opgaver, når han og Newcastle Jets skal op imod Melbourne Victory lørdag morgen dansk tid. Forsvarsspilleren kommer til at stå med den driblestærke og dygtige kantspiller, Kosta Barbarouses som direkte modstander, og det er noget, der kan komme til at koste kort.
Herudover er Vujica den mest kortglade spiller i Jets-truppen denne lørdag. I hans 17 kampe i indeværende sæson, har han trukket fem kort. To af de fem kort er uddelt i kampe imod netop Melbourne Victory, hvor match-up'et mellem ham og Barbarouses har været netop det samme. 

 

James Troisi - får et kort @ 2,80 x 3 units
Troisi ligger på midtbanen hos gæsterne fra Victory, og han har i denne sæson været ude med riven en del gange. Hidtil står han med 5 kort på 14 kampe for klubben, mens han i sidste sæson fik 7 kort i 26 kampe. Det øgede snit kan ses i lyset af, at Victory på ingen måde har fået spillet til at fungere på samme måde i denne sæson, som de gjorde i sidste, og tingene har været noget mere tilfældige. 
8 af 12 kort Troisi har modtaget i Victory-tiden har været på udebane, og i denne sæson har 2 af 5 kort samtidig været imod netop Newcastle Jets, der har en fremragende offensiv, og midlerne til at sætte Victory under pres. 
Kampens dommer er Shaun Evans, der har dømt 10 kampe i A-League i denne sæson, og i disse har uddelt samlet 50 kort. Et stille og roligt snit på 5 kort pr. kamp. Der er meget vigtige point på spil denne lørdag, og der kan igen komme tryk på kedlerne. 

Tippet lørdag 03 februar 2018 - 06:31

Opdateret lørdag 03 februar 2018 - 10:39