Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 03 februar 2018 - 07:30
Kamp:
Newcastle Jets - Mel. Victory
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Newcastle Jets - scorer to mål eller flere
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
1,90
Chancevurdering:
58%
Spilbar ned til:
1,72
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Newcastle Jets får boostet holdet med Roy O'Donovan, der er tilbage fra en længerevarende skade. Det er en kæmpe styrkelse af en i forvejen stærk offensiv, og han og resten af Jets-mandskabet kan komme til at volde Victory store problemer denne lørdag.

Jets har ligaens næstbedste offensiv, og med 39 scoringer i 18 kampe har de været et af de mest dødbringende hold i A-League i denne sæson. Hjemme i egen hule snitter mandskabet 2,20 mål pr. kamp i indeværende sæson, og selv når de er foran, så stopper de sjældent med at angribe.


Spillet her går på, at Jets scorer minimum to mål i opgøret, og denne linje har de dækket i voldsomme 72% af alle deres kampe i denne sæson. I hele 13 af 18 kampe er gået over linjen, heraf i 7 af 10 hjemmekampe. 

Melbourne Victory blev svækket i den forgangne uge, hvor den vigtige midtbanemand Mark Milligan forlod klubben. Landsholdsspilleren var en nøglespiller på den centrale midtbane, og det er et gigantisk tab for lørdagens gæster. Herudover er holdet uden backen Jason Geria, der afsoner karantæne, mens Stefan Nigro er skadet. Alt i alt et svækket gæstende mandskab, der kan få det meget svært på den bane, hvor de tabte med 4-1 for et par måneder siden.


Markedet ligger omkring 1,70 for dette spil, hvor Betfair Sportsbook er langt over. 

Tippet lørdag 03 februar 2018 - 07:02

Opdateret lørdag 03 februar 2018 - 10:39