Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 04 februar 2018 - 09:00
Kamp:
Brisbane - Mel. City
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Marcin Budzinski - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
3,25
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Når Brisbane Roar og Melbourne City tørner sammen søndag formiddag, dansk tid, forsøger jeg to spil på nogle af gæsternes offensivspillere. 

Melbournes topscorer Ross McCormacks lejeaftale er udløbet, og det er ikke lykkedes at få en ny på plads. Derfor er City nu uden både ham og Bruno Fornaroli, da sidstnævnte endnu er skadet - men dog på vej tilbage - og andre må træde i karakter.
Marcin Budzinski - scorer i kampen @ 3,25 x 3 units
Budzinski har ikke fået meget spilletid i sæsonen, hvilket selvfølgelig skyldes, at Ross McCormack har leveret, som det har været tilfældet. Nu er skotten væk, og så er det tid til, at den polske offensivspiller kan vise sit værd. Og det bliver efter alt at dømme med ham på toppen i søndagens kamp. 
Det er hidtil blevet til 550 minutters fodbold for Marcin Budzinski i denne sæson, og det til trods, så har han scoret fire mål. Tre af disse er lavet indenfor hans seneste tre optrædender for klubben, hvor han først nettede ude imod Central Coast og senest blev dobbelt målscorer imod Adelaide United. 
Budzinski har tidligere scoret relativt mange mål i den bedste polske række, der er væsentlig stærkere end A-League, og han har nogle kvaliteter, som han dog endnu ikke har fået lov at vise grundet mangel på spilletid. 
Daniel Arzani - scorer i kampen @ 6,75 x 3 units
Søndagens langskud bliver et spil på Melbourne Citys fremadstormende supertalent Daniel Arzani. Det er lidt et sats, da han ikke just har den store historik eller mål på sin kappe, men nu har jeg fulgt ham igennem de seneste uger, og han er en fantastisk ung fodboldspiller.
I sidste runde fik Arzani, i McCormacks fravær, lov at sparke straffe for Melbourne City, og han scorede dermed karrierens første A-League mål. Det skal dog nok blive til mange flere for den 19-årige kantspiller, der netop er blevet kåret til "Young Footballer of the Month" i januar, og som der allerede er snak om i forhold til VM-slutrunden til sommer til trods for, at han blot har fået små 400 minutters A-League bold, siden han debuterede i sidste sæson. 
Teenageren har en fantastisk teknik, og kommer til chancer i hver kamp. Imod et svagt Brisbane mandskab, der på ingen måde har imponeret i denne sæson, kan den unge kantspiller måske fordoble sin målscore for sæsonen. 
6,75 er LANGT over resten af markedet. 

Tippet lørdag 03 februar 2018 - 22:26

Opdateret søndag 04 februar 2018 - 12:05