Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 05 februar 2018 - 21:00
Kamp:
Watford - Chelsea
Liga:
Premier League
Udfald:
Chelsea
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,62
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
TV3 Max

Vi skal en tur til London, hvor mandagens Premier League opgør står imellem Watford og Chelsea, en kamp som jeg tror udeholdet vinder.

Efter en flot start på sæsonen er Watford nemlig gået helt i stå, og inden opgøret her er de uden sejr i de sidste 4 kampe i alle turneringer - og de har kun vundet 1 af deres seneste 13 (!) Premier League kampe.
Samtidig er holdet hårdt plaget af skader - og det hårde vinterprogram har i den grad sat sine spor i en lidt tynd trup.
Til opgøret her mangler de Kaboul, Gomes, Cathcart, Britos, Hughes, Chalobah og Ndong. Derudover er Wague og Femenia skadet - og især defensivt er det mange spillere at skulle undvære.
Kigger vi lidt på historikken imellem de to hold, så har Chelsea scoret minimum 2 mål i 7 ud af de sidste 8 indbyrdes opgør - og de har vundet i 9 ud af de sidste 11.
Chelsea er dog ikke i fantastisk form, og de forsvarene mestre har kun vundet 3 ud af de seneste 6 opgør.
I sidste spillerunde tabte de meget skuffende med 0-3 hjemme imod Bournemouth - og Antonio Conte vil uden tvivl forlange mere af sine spillere i dag.
Chelsea bør dog være en klasse over Watford, og interessant nok har Chelsea faktisk hentet flere point pr. udekampe end pr. hjemmekamp i denne sæson.
På udebane er de således 7-3-2, med en målscore på fornemme 24-9. Det gør dem til ligaens næstbedste udehold - og imod et formsvagt Watford hold - så bør der være 3 point mere her.
Jeg spiller 2 units på Chelsea til odds 1,62, hvilket er lidt over average som ligger omkring 1,55-1,57.

Tippet mandag 05 februar 2018 - 14:38

Opdateret tirsdag 06 februar 2018 - 08:26