Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 10 februar 2018 - 18:00
Kamp:
FC København - Randers FC
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Viktor Fischer - leverer en assist
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
4,00
Chancevurdering:
27%
Spilbar ned til:
3,70
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Prøver en triple på FC Københavns nyindkøb Viktor Fischer i lørdagens Superligakamp imod Randers FC. Hjemmeholdet har haft en skuffende sæson, hvor man har overvintret på 6.-pladsen, og senest røg ud af Pokalturneringen til Brøndby, men der er stadig masser af kvalitet hos lørdagens værter. 

Viktor Fischer - scorer i kampen @ 3,20 x 4 units 
Viktor Fischer - leverer en assist @ 4,00 x 3 units
Viktor Fischer - scorer og leverer en assist @ 18,00 x 1 unit
Fischer fik sin debut imod Brøndby i pokalkampen sidste weekend, hvor han kom ind fra 2. halvlegs start. Det blev hverken til mål eller assist, men den tidligere Ajax- og Mainz spiller leverede en indsats, der alligevel gav følelsen af, at FC København har hentet en spændende spiller her. 
Ingen er i tvivl om, at Fischer har højt niveau, og efter nogle svære år, er han at finde i Superligaen, hvor målet er at kickstarte karrieren på ny - og sikre sig en plads i Åge Hareides VM-trup. 
Med en pris på den anden side af 20.000.000 kr. er det næppe heller en spiller, som Ståle Solbakken holder på bænken ret meget af sæsonen. Det forventes derimod, at han starter på toppen sammen med Sotiriou i lørdagens kamp - og det kan blive interessant imod en svag modstander som Randers FC. 
Fischer får formentlig lov at tage nogle dødbolde. Både frispark og hjørnespark, og det højner chancen for, at han bliver oplægger i kampen. Samtidig er hans individuelle kvaliteter så store, at han - hvis han rammer dagen - kan komme til at drive gæk med et Randershold, der blot holdt buret rent i én af de sidste 10 kampe inden vinterpausen, og som på ingen måde har imponeret i optakten til sæsonen med nederlag til Viborg og uafgjorte resultater imod Silkeborg og Vejle. Samtidig har optakten til sæsonen været præget af uro efter træner Moniz blev fyret kort inden opstart, hvilket ikke kan være en fordel for gæsterne.
Randers har det, historisk set, rigtigt svært i nationalarenaen, hvor de blot har vundet to gange i 20 forsøg, og det er svært at se dem få ret meget med i forårsåbneren, hvor de forsvarende mestre skal have vasket pletten fra efteråret af sig. 
Jeg forventer en sikker hjemmesejr, og Fischer er om nogen manden, der kan være med til at sikre denne. 

Tippet fredag 09 februar 2018 - 22:56

Opdateret lørdag 10 februar 2018 - 20:16