Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 11 februar 2018 - 09:00
Kamp:
Western Sydney - Wellington
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Oriol Riera - først til at score for sit hold
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
3,20
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Oriol Riera er farligste mand hos hjemmeholdet, når Western Sydney åbner dørene på ANZ Stadium for rækkens dårligste udehold, Wellington Phoenix. 

Odds er lave på, at den spanske angriber finder vej til nettet, men twister vi den lidt, og napper spillet på, at han skal score holdets første mål, så får vi et interessant spil. Her får vi flotte 3,20 hos Betfair Sportsbook; et odds, der er væsentligt højere end hos de øvrige aktører på markedet, hvor Bet365 er i 2,37 og Danske Spil i 2,75. 
Spillet giver fin mening, for Riera har stået bag hele 8 af holdets 20 sæsonmål, og i 7 af de kampe, hvor han har scoret, har han også været holdets første mand på tavlen. Det sker i kraft af hans position helt på toppen for mandskabet, ligesom han også er holdets faste straffeskytte. 
Hjemmeholdet bør komme til chancer i søndagens kamp. Wellington Phoenix er alt andet end en skræmmende modstander, og gæsterne kommer tilmed fra to nederlag i træk. Først tabte de 1-0 hjemme til Adelaide, i en kamp, hvor de slet ikke kunne få noget til at fungere, mens de i sidste runde blev slagtet med 4-0 af mesterlige Sydney FC.
Phoenix er ligaens dårligste hold, og ligger sidst i rækken med sølle 14 point for sæsonens 18 kampe. Ligeledes er det newzealandske mandskab dårligste udehold, og med kun 5 point af 27 mulige på fremmed græs, er det sjældent et hold, der giver modstanderne de helt store nerver før kampene.
Wellington er til lørdagens kamp uden midterforsvareren Marco Rossi, mens offensivspilleren Logan Rogerson heller ikke kommer i kamp. 
Med en sejr i søndagens kamp, vil Western Sydney stryge i top-6, der er det erklærede mål for klubben. Top-6 giver slutspil, og dermed en chance for at mesterskabet, i den lidt specielle struktur, man bruger i Australien - og af de to hold, er det primært Western Sydney, der har noget at spille for her. 
Oriol Riera - først til at score for holdet @ 3,20 får 4 units!

Tippet søndag 11 februar 2018 - 07:49

Opdateret søndag 11 februar 2018 - 12:29