Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 11 februar 2018 - 16:45
Kamp:
Groningen - ADO Den Haag
Liga:
Æresdivisionen, Holland
Udfald:
Bjorn Johnsen - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,40
Chancevurdering:
32%
Spilbar ned til:
3,12
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Groningen er i skidt form, og det ligner en svær opgave for dem at holde buret rent, når de møder ADO Den Haag i søndagens kamp. Defensiven har været svag den seneste tid, og det åbner op for, at den tårnhøje norske angriber, Bjorn Johnsen, kan komme på tavlen denne runde.

Johnsen er fast mand på toppen for ADO Den Haag, hvor han med sine 195 cm. rager godt op i landskabet. I indeværende sæson har Johnsen nappet topscorertitlen i klubben, hvor han med sine 9 mål i 22 kampe (17 startere) har tegnet sig for næsten hvert tredje mål, klubben har scoret i sæsonen. 
Den store angriber har scoret fire mål i de seneste fem kampe for klubben, ligesom han også nettede to gange i vinterpausens træningskamp imod tyrkiske Besiktas. 
ADO Den Haag, der er fem placeringer og ni point bedre end Groningen, bør komme til nogle chancer i søndagens kamp. Den seneste tid, har tingene ikke rigtigt fungeret for rundens hjemmehold, der lukker alt for mange mål ind. 
Henover hele sæsonen er der scoret imod Groningen i hele 19 af holdets 22 kampe, og i den seneste tid er det gået helt galt. De seneste fire kampe har alle budt på mål imod, og i disse har Sergio Padt i Groningen-målet hentet bolden ud af nettet hele 9 gange. 
Den Haag har fundet vej til nettet i hver eneste af deres seneste fem kampe, og i 16 af sæsonens 22 kampe, har de scoret mindst én gang. 
Til søndagens kamp har ADO Den Haag offensivspilleren Erik Falkenburg meldt som tvivlsom, mens Ricardo Kishna stadig holdes ude af en langtidsskade.
Hos hjemmeholdet er man uden Ludovit Reis, mens den vigtige offensivspiller Mimoun Mahi meldes tvivlsom. 
De fleste aktører på markedet giver odds under 3,00 på, at Bjorn Johnsen kommer på tavlen, og derfor skal der heller ikke bruges meget tid på at slå til, når Betfair Sportsbook langer flotte 3,40 over disken her. 

Tippet søndag 11 februar 2018 - 09:21

Opdateret søndag 11 februar 2018 - 22:39