Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 11 februar 2018 - 14:30
Kamp:
Excelsior - NAC Breda
Liga:
Æresdivisionen, Holland
Udfald:
Thierry Ambrose - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,00
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Den unge franske angriber Thierry Ambrose starter på toppen for NAC Breda i søndagens visit hos Excelsior. Ambrose, der er lejet ud fra Manchester City, er et stort talent, og han har vist stor målnæse siden ankomsten til Æresdivisionen, hvor det er blevet til 8 scoringer i 21 kampe. 

Alene i de seneste 9 kampe, han har fået for NAC Breda, er det blevet til 6 mål. For nyligt scorede han bl.a. i den svære udekamp hos Ajax Amsterdam, mens han igen kom på tavlen i seneste kamp, hvor holdet slagtede Heracles med 6-1 på hjemmebane.
Den franske offensivspiller har samtidig fået lov at sparke straffe for holdet i denne sæson, hvor det tre gange er blevet til scoring fra pletten. Noget, der også trækker op ift. spillet.
Excelsior har hentet lidt flere point end Breda i denne sæson, men det er to hold, der må betegnes som værende på cirka samme niveau. Søndagens hjemmehold står med 2-2-7 for de seneste 11 kampe, hvor de blot har holdt buret rent to gange. Henover hele sæsonen er det blot sket fire gange, at deres modstander ikke er kommet på tavlen mindst én gang.
Da holdene mødtes i den omvendte kamp i starten af december vandt Breda med 3-1. I det opgør scorede Thierry Ambrose to gange. 
I dag behøver vi kun et enkelt mål - og det forsøges til odds 3,00 for tre units!

Tippet søndag 11 februar 2018 - 13:44

Opdateret søndag 11 februar 2018 - 22:37