Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 12 februar 2018 - 19:00
Kamp:
Hobro - AGF
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Pål Alexander Kirkevold - 1. Hobro målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,95
Chancevurdering:
27%
Spilbar ned til:
3,70
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Pål Alexander Kirkevold har fået lidt lettere ved at sikre sig titlen som topscorer i Superligaen i denne sæson, efter Emiliano Marcondes skiftede til engelsk fodbold. Nordmanden er 4 mål efter Marcondes og med en pæn slat kampe tilbage bør det være muligt for Hobros skarpretter at nå dette. 

Samtidig er det også Kirkevold, som Hobro skal sætte deres lid til, hvis de vil bevare den flotte placering i tabellen, og måske endda sikre sig mesterskabsslutspil senere på sæsonen. 
Kirkevold scorede intet mindre end 13 af Hobros 27 mål i efteråret, og han er dermed, uden sammenligning, holdets vigtigste spiller. Der er ikke mange andre på mandskabet, der har målnæse i den grad, hvor kun Quincy Antipas, med sine 6 scoringer, kan være en smule med. 
I efteråret stod der Kirkevold på det hele, og i 11 af 19 kampe, han fik for Hobro, blev det til scoring. Samtidig var han i 9 af de 11 kampe holdets første målscorer. Han er ligeledes holdets straffeskytte, stærk i luften og har en fremragende skudfod fra distancen. Alt i alt en ganske fremragende angriber efter Superliga-standard. Henimod vinterpausen gik nordmanden lidt i stå, og efter 11 kampe i træk med scoring fik han ikke fundet nettet i nogle af de resterende 5. 
I optakten til sidste halvdel af sæsonen har Kirkevold fået scoret et par mål i træningskampene, og hans skudfod er atter klar til at bombe i ligaen - i jagten på en god placering for holdet, men også topscorertitlen som enhver angriber med respekt for sig selv vil gå efter i hans situation. 
AGF er et middelmådigt mandskab, og selvom århusianerne har deres stunder, så leverer de ofte svage præstationer. Det vidner den aktuelle 11.-plads og sølle 19 point på kontoen også om. 
Defensivt har AGF heller ikke imponeret. Med 34 indkasserede mål i 19 kampe lykkes det som oftest modstanderne at finde vej til nettet imod dem. Kun 5 gange lykkes det AGF at holde buret rent i efteråret, og heraf var kun ét af disse clean sheets på udebane. 
Gæsterne er mandag aften uden Frederik Møller (forsvar), Alexander Juel (forsvar) og Steffen Rasmussen (målmand) til opgøret. Herudover har man henover vinteren mistet Morten Duncan Rasmussen til polsk fodbold. 
Pål Alexander Kirkevold bør få sine muligheder imod et alt andet end skræmmende århusiansk mandskab - og spillet på ham som holdets første målscorer forsøges til flotte 3,95. Det er markant højere end hos både Betfair og Bet365. 

Tippet mandag 12 februar 2018 - 16:57

Opdateret mandag 12 februar 2018 - 23:02