Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 14 februar 2018 - 20:45
Kamp:
Porto - Liverpool
Liga:
Champions League
Udfald:
Over 2.5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,93
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
TV3sport

Tidligere sagde man altid at den første af to playoffkampe var målfattig. Men som spillet udvikler sig i disse år, så er det efterhånden ved at være en gammel skrøne.

Det var det i kampene i går - og med de mandskaber vi har på banerne i dag i Porto, Liverpool, PSG og Real Madrid - så ligner det også to målrige opgør.
Liverpool er favoritter til at gå videre imod Porto, men portugiserne er traditionelt stærke på eget græs.
De mangler dog Felipe i centerforsvaret her og hans makker Marcano er tvivlsom. Det er ikke gode nyheder for hjemmeholdet, som skal op i mod et meget varmt Liverpool angreb med Salah, Firminho og Mane.
Liverpool holdet er ikke dygtige nok til at forsvare - så de er nødt til at gå frem og score. Det har de været gode til i CL indtil videre, hvor de har scoret minimum 3 mål i deres seneste 4 CL kampe. De lukker dog også en del ind - og der har faktisk været over 2.5 mål i 7 ud af de seneste 8 Champions League kampe som Liverpool har deltaget i.
I denne kamp forventer jeg at begge hold vil angribe - og over 2.5 til odds 1,93 virker godt betalt.
Især fordi jeg også mener at Porto er bedre offensivt end defensivt. Hjemmeholdet havde over 2.5 mål i 5 ud af deres 6 puljekampe - og scorer normalt altid på eget græs.
Jeg spiller over 2.5 mål til odds 1,93 for 3 units her.
Er man til et lidt lavere odds, så kan begge hold scorer til odds 1,75 hos Betfair også anbefales.

Tippet onsdag 14 februar 2018 - 12:27

Opdateret torsdag 15 februar 2018 - 09:13