Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 15 februar 2018 - 21:05
Kamp:
Celtic - Zenit
Liga:
Europa League
Udfald:
X (draw)
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,45
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
Eurosport

Det er blevet torsdag - og det betyder Europa League bold og betting. Jeg starter i Skotland, hvor Celtic tager imod stærke Zenit fra Skt. Petersborg.

Celtic er notorisk stærke på eget græs i Europa, hvor mange store hold har haft problemer.
Holdet har kun tabt 3 hjemmekampe i denne sæson, til gengæld har dette alle været i Europæiske opgør. Til kampen her har hjemmeholdet også store skadesproblemer, og det er vigtige spillere de må undvære. De mangler således både Boyara, Griffiths, Gordon, Hayes og Ralsotn - og oveni det er Rogic kun lige kommet tilbage efter 2 måneder på sidelinjen og Roberts er tvivlsom.
Jeg forventer at det vil tvinge Brendan Rodgers drenge til at spille en smule mere tilbagetrukket end de ellers gør på hjemmebane. Dette skal også ses i lyset af den stærke offensiv som Zenit kommer med, hvor spillere som Kokorin, Rigoni, Parades og Noboa kan gøre ondt på skotterne.
Med i regnestykket skal det dog tages at den russiske liga har ligget stille. Derfor har Zenit altså ikke spillet en betydningsfuld kamp i næsten 2 måneder - og det er en fordel for hjemmeholdet.
Jeg forventer en utrolig tæt kamp, hvor et uafgjort resultat ikke er en katastrofe for nogen af holdene. Zenit har spillet 5 af deres seneste 7 kampe uafgjort - og kommer med et rigtigt stærkt mandskab til kampen her.
Jeg mener at 3,45 på uafgjort er i overkanten, og det er da også en smule over markedet som har ellers snitter omkring 3,35.
Jeg smider en enkelt unit efter X'et her.

Tippet torsdag 15 februar 2018 - 10:18

Opdateret torsdag 15 februar 2018 - 23:21