Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 16 februar 2018 - 09:50
Kamp:
Western Sydney - Newcastle Jets
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Oriol Riera - først til at score for sit hold
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
3,20
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Oriol Riera er farligste mand hos hjemmeholdet, når Western Sydney åbner dørene på Spotless Stadium for topholdet Newcastle Jets, der trods den fine placering som nr. 2 ikke har en skudsikker defensiv.

 
Odds er lave på, at den spanske angriber finder vej til nettet, men twister vi den lidt, og napper spillet på, at han skal score holdets første mål, så får vi et interessant spil. Her får vi flotte 3,20 hos Betfair Sportsbook; et odds, der er væsentligt højere end hos de øvrige aktører på markedet, hvor Bet365 er i 2,40 og Danske Spil i 2,50.
 
Spillet giver fin mening, for Riera har stået bag hele 9 af holdets 24 sæsonmål, og i 8 af de 9 kampe, hvor han har scoret, har han også været holdets første mand på tavlen. Det sker i kraft af hans position helt på toppen for mandskabet, ligesom han også er holdets faste straffeskytte. 
Riera har en fortid i spansk og engelsk fodbold, hvor det er blevet til både spilletid i La Liga og Championship. Bl.a. scorede han 13 ligamål for Osasuna i den bedste spanske række i 2013/2014-sæsonen, og han er uden tvivl en af A-Leagues bedste angribere. Udover at være skudstærk, så er den spanske angriber også en kæmpe trussel i luftrummet, og en god portion af sæsonens mål er scoret med hovedet.
Western Sydney vandt i sidste runde med hele 4-0 over Wellington Phoenix, og de byggede dermed på fra den 2-1-sejr de hentede ugen inden hos Central Coast. Holdet er i fremgang, og bør kunne spille op med topholdet Jets denne fredag. Nok er gæsterne bedst placeret, men Newcastle er langt fra suveræne i defensiven; deres forcer ligger i den modsatte ende.

Jets har lukket mål ind i 14 af 19 kampe i indeværende sæson, hvor det også er ret interessant at notere sig, at ingen af deres fem clean sheets er kommet på udebane. I samtlige af deres 8 besøg på modstandernes stadions, har de indkasseret mål. Faktisk skal vi næsten to år tilbage for at finde seneste clean sheet fra Jets i en udekamp; det skete i februar 2016, hvor de slog Central Coast med 1-0 i Gosford. Deres eneste clean sheet i deres seneste 32 (!) udekampe.
Gæsterne har to vitale fravær i fredagens kamp, hvor Ben Kantarovski, den vigtige midtbanemand, er meldt ude. Det samme gør sig gældende for den dygtige back Ivan Vujica, der er syg. 
Hjemmeholdet har en helt frisk trup. Faktisk er den styrket i forhold til sidst, eftersom Alvaro Cejudo er tilbage fra skade. Herudover er Western Sydney tilbage på deres normale hjemmebane, Spotless, efter at banen har været ukampdygtig i en længere periode, hvorfor deres hjemmekampe har været henvist til andre stadions. Dette er endnu et (lille) plus til værterne.
Western Sydney har kun tabt én af de seneste otte møder møder med Newcastle, og hjemme i egen hule bør værterne kunne yde en fin modstand imod et ellers stærkt gæstende mandskab. 
Riera som første Western Sydney-spiller på tavlen får 4 units!

Tippet fredag 16 februar 2018 - 08:45

Opdateret fredag 16 februar 2018 - 12:39