Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 16 februar 2018 - 09:50
Kamp:
Western Sydney - Newcastle Jets
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Chris Ikonomidis - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
5,50
Chancevurdering:
20%
Spilbar ned til:
5
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Chris Ikonomidis får chancen på kanten for Western Sydney i fredagens kamp imod Newcastle Jets. Den tidligere AGF'er har imponeret siden skiftet til klubben for nyligt, og i sidste kamp kom offensivspilleren på tavlen. 

I kampen imod Wellington var Ikonomidis en af hjemmeholdets allerbedste spillere, og udover at han kom på tavlen, så var han kampen igennem meget fremadrettet og forsøgte sig ofte. Faktisk havde den tidligere Superliga-spiller hele seks skud imod mål i opgøret - og kan han holde et snit på bare halvdelen af dette resten af sæsonen, så kommer han til at score rigtigt mange mål. 
5,50 for en kantspiller for et hjemmehold er ganske højt i dette spot, og resten af markedet ligger da også noget under. Danske Spil er eksempelvis helt nede i 3,45. 
Western Sydney vandt i sidste runde med hele 4-0 over Wellington Phoenix, og de byggede dermed på fra den 2-1-sejr de hentede ugen inden hos Central Coast. Holdet er i fremgang, og bør kunne spille op med topholdet Jets denne fredag. Nok er gæsterne bedst placeret, men Newcastle er langt fra suveræne i defensiven; deres forcer ligger i den modsatte ende.

Jets har lukket mål ind i 14 af 19 kampe i indeværende sæson, hvor det også er ret interessant at notere sig, at ingen af deres fem clean sheets er kommet på udebane. I samtlige af deres 8 besøg på modstandernes stadions, har de indkasseret mål. Faktisk skal vi næsten to år tilbage for at finde seneste clean sheet fra Jets i en udekamp; det skete i februar 2016, hvor de slog Central Coast med 1-0 i Gosford. Deres eneste clean sheet i deres seneste 32 (!) udekampe.
Gæsterne har to vitale fravær i fredagens kamp, hvor Ben Kantarovski, den vigtige midtbanemand, er meldt ude. Det samme gør sig gældende for den dygtige back Ivan Vujica, der er syg. 
Hjemmeholdet har en helt frisk trup. Faktisk er den styrket i forhold til sidst, eftersom Alvaro Cejudo er tilbage fra skade. Herudover er Western Sydney tilbage på deres normale hjemmebane, Spotless, efter at banen har været ukampdygtig i en længere periode, hvorfor deres hjemmekampe har været henvist til andre stadions. Dette er endnu et (lille) plus til værterne.
Western Sydney har kun tabt én af de seneste otte møder møder med Newcastle, og hjemme i egen hule bør værterne kunne yde en fin modstand imod et ellers stærkt gæstende mandskab. 
3 units forsøges på Ikonomidis. 

Tippet fredag 16 februar 2018 - 08:51

Opdateret fredag 16 februar 2018 - 12:39