Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 18 februar 2018 - 16:00
Kamp:
FC Midtjylland - FC København
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Viktor Fischer - scorer i kampen
Resultat:
Annulleret
Units:
3
Odds:
4,25
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Sidste weekend var der jackpot, da Viktor Fischer både scorede og lagde op til mål i FC Københavns kamp imod Randers. Vi prøver de samme tre spil på offensivspilleren denne gang, når mestrene er på besøg hos rækkens nr. 1 fra FC Midtjylland. 

Viktor Fischer - scorer i kampen @ 4,25 x 3 units 
Viktor Fischer - leverer en assist @ 4,25 x 3 units
Viktor Fischer - scorer og leverer en assist @ 21,00 x 1 unit
Chancerne for Fischer-show er, medgivet, mindre i denne runde, når modstanderen er af en lidt anden kaliber, samtidig med, at holdet er på udebane og har en midtugekamp i benene. Omvendt er oddsene ganske saftige på, at Fischer kommer til at spille en hovedrolle, og rammer blot mål eller assist, så sikrer vi overskuddet og minimum 5,75 units i profit. 
Fischer har fået en forrygende start i FC København, hvor han først havde et rigtigt fornuftigt indhop i pokalkampen imod Brøndby. I det opgør kom han ikke på tavlen, men han viste sine kvaliteter frem, og med flere gode aktioner gav han evt. kritikere mundkurv på. 
I Randers-kampen fik han så chancen fra start, og her blev det til både mål og assist, inden han med 20 minutter igen blev udskiftet. Formentlig for at være klar til torsdagens Europa League-kamp imod Atlético Madrid. En kamp, hvor Fischer igen-igen kom på tavlen, da han - med en fræk hæl - styrede bolden i mål og gav FCK føringen i en kamp, de dog endte med at tabe 4-1. 
I søndagens opgør på Heden kommer Fischer formentlig til at indtage en rolle på kanten, og denne position gør både mål og assist til et realistisk scenarie. Samtidig bliver det formentlig Fischer, der kommer til at stå for hjørnespark og frispark, der skal slynges ind i feltet. Endnu er det uklart, om offensivspilleren kommer i spil til straffespark - men det er næppe utænkeligt, at han er blandt kandidaterne, ihvertfald.
Opgørerne imod FC Midtjylland plejer som hovedregel at være meget målrige. Og FC København kommer til det midtjyske efter de tre point. Gulddrømmen er slukket, men jagten på bronzemedaljer, og ihvertfald top-6, er stadig i gang. 
Midtjyderne har haft for vane at lukke mål ind på hjemmebane i denne sæson, hvor de i 8 af de seneste 9 kampe på eget græs, har set modstanderen score. Imod FC København har de ikke holdt buret rent siden august 2015. 
Chancen for både mål og assist er ikke stor denne gang, men til et flot odds på 21,00 forsøges den med en enkelt unit - mens vi jagter blot mål eller assist for at sikre overskud. 
Held og lykke. 

Tippet fredag 16 februar 2018 - 12:56

Opdateret søndag 18 februar 2018 - 18:40