Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 16 februar 2018 - 21:00
Kamp:
Girona - Leganes
Liga:
Primera Division, Spanien
Udfald:
Christian Stuani - scorer på hovedstød
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
6,00
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay

Jeg forsøger mig med intet mindre end tre spil på Gironas farlige frontangriber Christian Stuani i fredagens hjemmekamp imod Leganes. Den uruguayanske angriber er topscorer for værterne og en ganske habil målscorer.

Christian Stuani - scorer i kampen @ 2,75 x 4 units
Christian Stuani - holdets første målscorer 4,33 x 2 units
Christian Stuani - scorer på hovedstød @ 6,00 x 2 units
Stuani står med imponerende 12 scoringer i 19 kampe i denne sæson. Det er nok til en delt 4.-plads på den samlede topscorerliste for Primera Division efter så prominente navne som Messi, Suarez og Aspas, men foran topangribere som Ronaldo, Aduriz og Zaza.
Den store angriber har scoret sine 12 mål henover 10 kampe. I 8 af de 10 kampe, hvor han har scoret, har han været holdets første målscorer. Det er ofte en god idé at spille på Stuani, når Girona spiller hjemme på Estadi Municipal de Montilivi, for han har lavet intet mindre end 10 af sine 12 mål på denne bane.
Stuani er en ganske komplet angriber. Udover at han kan skyde med begge ben, så er han også et monster i luftrummet. 50% af alle hans sæsonscoringer er sat ind med pandebrasken. Herudover er han holdets straffeskytte, hvilket han har udnyttet to gange i sæsonen. 
Leganes er et ordinært udehold (3-3-6), og hjemme i egen hule skal Girona, der er 5-2-4 her, have muligheder for at hente et godt resultat. 
Det skal dog nævnes, at det formentlig ikke bliver nogen højtscorende kamp, og at det omvendte opgør i sæsonen endte målløst. 1-0 er dog også nok, så længe det er Stuani der scorer det - med hovedet. 

Tippet fredag 16 februar 2018 - 20:12

Opdateret fredag 16 februar 2018 - 22:50