Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 17 februar 2018 - 20:00
Kamp:
Amiens - Toulouse
Liga:
Ligue 1, Frankrig
Udfald:
Max Gradel - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
4,80
Chancevurdering:
23%
Spilbar ned til:
4,35
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/2wi6YoT

Toulouse gæster Stade de la Licorne i Amiens lørdag aften, og det er en kamp, hvor gæsterne bør kunne få noget med hjem. Værterne er ikke specielt stærke defensivt, og lukker som oftest mål ind - og det åbner op for et målscorerspil på en af Toulouses offensive profiler.

Valget er faldet på den afrikanske angriber Max Gradel, og han står til flotte 4,80 i denne kamp. 
Gradel er gæsternes topscorer i denne sæson, hvor han indtil nu har nettet 6 gange i 17 kampe (15 startere), hvilket giver han et snit på mål i mere end hver tredje kamp, han deltager i. 
Siden starten af december har Max Gradel spillet 8 ligakampe for Toulouse, og i disse har han fundet vej til nettet imponerende 5 gange. Senest sikrede han en vigtig udesejr over ellers stærke Nice, og tidligere er det også blevet til scoringer imod Lyon og defensivt stærke Nantes. 
Gradel er holdets straffeskytte, hvilket naturligvis giver dette spil lidt ekstra procenter.
Der bør være chancer for scoring imod et Amiens-mandskab, der kommer til opgøret med tre nederlag i træk. Senest lukkede de tre ind imod Bordeaux, mens også Saint-Etienne og Angers fik fuldt udbytte imod lørdagens hjemmehold. 
Amiens har lukket mål ind i 20 af 25 ligakampe, og i hver eneste af de seneste 11 ligaopgør på stribe er der scoret imod holdet. Vi skal helt tilbage til november måned sidste år for at finde seneste clean sheet. 
For at gøre ondt værre, så er hjemmeholdet i aftenens kamp ramt af karantæne til Abdul Khaled Adénon, der har været fast mand i midterforsvaret de seneste tre sæsoner, mens også offensivspilleren Moussa Konaté, der har scoret knap en tredjedel af holdets mål i sæsonen, også er sendt i straffeboksen. 
Hos Toulouse er man uden offensivspilleren Andy Delort, hvilket øger presset på Max Gradel for scoring i dette opgør. Det er et pres, som den ivorianske angriber kan holde til, og til et så nydeligt odds placerer vi hele 4 units på scoring. 

Tippet lørdag 17 februar 2018 - 18:45

Opdateret lørdag 17 februar 2018 - 22:45