Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 18 februar 2018 - 14:00
Kamp:
Platanias - Giannina
Liga:
Super League, Grækenland
Udfald:
Pedro Conde - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
3,40
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Pedro Conde er en mand, som jeg har lavet ganske gode penge på den seneste tid. Den spanske angriber tørner ud for Giannina i den bedste græske række, og det er en mand med mål i støvlerne. Søndag står han til flotte odds 3,40, når han, og resten af holdet, gæster Platanias på Dimotiko Stadio Perivolion i Perivolia, mens vi får fine odds 17,00 på, at han finder vej til nettet to gange. Begge spil forsøges.

Pedro Conde - scorer i kampen @ 3,40 x 4 units
Pedro Conde - scorer to mål eller flere @ 17,00 x 2 units

Conde er lidt af en enmandshær for Giannina i denne sæson, hvor han har scoret 11 mål i kun 17 kampe i ligaen, samt 6 mål i 5 kampe i pokalturneringen. Sammenlagt 17 mål i 22 kampe, hvilket i sig selv er helt vildt. 
Han er en vanvittigt vigtig brik for søndagens gæstende mandskab, eftersom han har tegnet sig for næsten 50% af alle klubbens mål i den græske liga - og heldigvis for dem, så leverer han nærmest hver uge. 
Henover hans seneste 8 kampe for Giannina, er det blevet til scoring i 6 af kampene. Samtidig har han tre gange i denne periode været dobbelt målscorer, og det har bragt hans total for perioden op på 9 scoringer. 
Søndagens modstander fra Platanias er ikke noget skræmmende hold. Faktisk tværtimod. Hjemmeholdet er sidst i den græske Super League, hvor de står med sølle 10 point for 21 runder, og de ligner en stensikker nedrykker i denne sæson. 
Kun én gang henover de seneste 16 spillerunder har Platanias holdt buret rent i ligaen, og den svage defensiv, der i snit lukker to mål ind pr. kamp, er da også den overvejende årsag til holdets bundplacering. 
Da holdene mødtes i den omvendte kamp, vandt Giannina med 3-1, og i det opgør scorede Pedro Conde naturligvis. Og for et år siden, da Platanias senest lagde græs til et opgør imod Giannina endte opgøret 3-3. Dobbelt målscorer i det opgør: Pedro Conde. 

Tippet søndag 18 februar 2018 - 09:05

Opdateret søndag 18 februar 2018 - 15:51