Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 19 februar 2018 - 19:00
Kamp:
AGF - SønderjyskE
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Kees Luijckx - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
10,00
Chancevurdering:
11%
Spilbar ned til:
9,09
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

AGF tager imod SønderjyskE, og det er en ganske vigtig kamp for begge mandskaber. Begge klubber jagter en plads i top-6, og et nederlag i mandagskampen kan gøre det meget svært at nå det mål. Derfor må vi også forvente et tæt opgør, hvor bl.a. standardsituationer kan blive en faktor. Og her har SønderjyskE et våben i midterforsvareren Kees Luijckx. Jeg forsøger to spil på ham som målscorer i mandagens kamp på Ceres Park.

Kees Luijckx - scorer i kampen @ 10,00 x 2 units (Bet365)
Kees Luijckx - scorer på hovedstød @ 16,00 x 2 units (Danske Spil)
SønderjyskE fik en fin start på foråret, da de i premieren besejrede topholdet FC Nordsjælland med 2-1 hjemme i Haderslev til trods for at være kommet bagud lige før pausen. Manden der sendte SønderjyskE tilbage i kampen, var den hollandske midterforsvarer Kees Luijckx, der efter 55 minutter headede bolden i kassen til 1-1. 
Målet i sidste runde var Luijckx' 6. scoring i sæsonen, hvilket er nok til at gøre ham til delt topscorer med Christian "Greko" Jakobsen. Seks scoringer i 19 kampe er voldsomt flot for en defensivspiller, og det fortæller også lidt om, hvor vigtige især dødbolde er for SønderjyskE-mandskabet. Hele 4 af de 6 mål, som Luijckx har scoret i sæsonen, har været på hovedstød, mens de to øvrige er sendt i kassen efter nedfald i feltet efter netop en dødbold. 
Og AGF må have en vis respekt for den hollandske luftraket. Han grundlagde nemlig også sønderjydernes 3-0-sejr i den omvendte kamp i august. Her skulle han blot bruge 9 minutter, inden han havde sendt holdet på sejrskurs - på et hovedstød.
Kampene mellem AGF og SønderjyskE plejer som hovedregel at være tætte, men også relativt målrige. Således har vi i de seneste syv møder mellem klubberne set tre mål, eller flere, i seks tilfælde.
SønderjyskE bør have sine muligheder her. Nok fik AGF også en sejr i premieren, men det var imod Hobro, der virkeligt ikke have meget at byde på i opgøret på DS Arena. Det skal blive interessant at se århusianerne imod et stærkere og offensivt mere uforudsigeligt mandskab. Hobro har for meget bundet op på Pål Kirkevold, hvor SønderjyskE har flere strenge at spille på, bl.a. dødboldene. 
Alexander Juel Andersen (forsvar), Frederik Møller (forsvar) og Steffen Rasmussen (målmand) står over for AGF grundet skader. 
Jeg forsøger de to spil for to units hver. 
Begge er markedets højeste odds og indeholder, i min optik, fin værdi. 

Tippet mandag 19 februar 2018 - 08:34

Opdateret tirsdag 20 februar 2018 - 10:50