Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 21 februar 2018 - 13:00
Kamp:
Shanghai Shenhua - Sydney FC
Liga:
Champions League, AFC
Udfald:
Adrian Mierzejewski - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,00
Chancevurdering:
27%
Spilbar ned til:
3,70
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Sydney FC skuffede stort i deres første kamp i årets Champions League, og har stillet sig selv i en situation, hvor der skal hentes point på udebane imod den pengestærke kinesiske klub, Shanghai Shenhua. Det ligner en svær opgave, men skal opgaven lykkes, kan det blive på baggrund af mål fra bl.a. den stærke polske offensivspiller, Adrian Mierzejewski. 

Adrian Mierzejewski - scorer i kampen @ 4,00 x 3 units 
Polakken har været en af A-Leagues allerbedste spillere i den igangværende sæson, hvor han for alvor har vist sit værd. Den skudstærke og meget målsøgende kantspiller har indtil videre scoret 10 mål i 17 kampe for de forsvarende mestre. 
Efter et skuffende 2-0-nederlag hjemme til koreanske Suwon Bluewings skal Sydney have nogle point på kontoen, og vise, at det ikke kun er i den hjemlige liga, at de har niveauet. 
Det kan der muligvis blive muligheder for imod et kinesisk mandskab, der endnu ikke har påbegyndt deres hjemlige turnering. Den manglende kamptræning kan blive udslagsgivende i onsdagens opgør, hvor Sydney FC er 20 kampe henne i sæsonen, og dermed har aftaler og skarpheden på plads ift. hjemmeholdet. 
Samtidig er det værd at bemærke, at Shanghai Shenhua kun blev nr. 11 af 16 hold i den kinesiske række i sidste sæson, og kun er med i Champions League, fordi de vandt FA Cup'en. Skal Sydney FC kunne levere imod et af de pengestærke kinesiske hold, så er Shenhua nok ikke det dårligste bud. 
Mierzejewski er en klassespiller efter asiatisk standard, og odds 4,00 er helt skudt over målet her. Bet365 giver da også blot 2,75 for samme spil. 

Tippet tirsdag 20 februar 2018 - 21:28

Opdateret torsdag 22 februar 2018 - 11:10