Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 22 februar 2018 - 21:05
Kamp:
Atalanta - Dortmund
Liga:
Europa League, UEFA
Udfald:
Josip Ilicic - holdets første målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
5,00
Chancevurdering:
22%
Spilbar ned til:
4,55
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Josip Ilicic var manden, der holdt Atalanta inde i kampen, da italienerne i første opgør imod Dortmund tabte 3-2 i Tyskland. På ingen måde noget dårligt resultat for Atalanta, der nu står med udmærkede kort på hånden, inden torsdagens returopgør på MAPEI Stadium.

Ilicic starter igen i front, og han er et fornuftigt bud som målscorer til fine odds.
Josip Ilicic - scorer i kampen @ 3,30 x 4 units (Cashpoint)
Josip Ilicic - holdets første målscorer @ 5,00 x 2 units (Betfair Sportsbook)
Ilicic nettede to gange på Signal-Iduna Park i den første kamp, og er dermed hovedårsagen til, at det italienske mandskab overhovedet har noget at spille for i torsdagens kamp. 
Det var slovenerens 3.- og 4. Europa League-mål i denne sæson, hvor han har spillet seks kampe. I ligaen har han scoret 7 gange i 24 kampe (18 startere), og han holder dermed et ganske fornuftigt snit for sæsonen. 
Det har han gjort igennem de seneste mange sæsoner, hvor han også har tørnet ud for både Palermo og Fiorentina. Det er igennem tiden blevet til mere end 50 mål i Serie A, og ligeledes en god portion i de europæiske turneringer. 
Dortmund er stærke, men rent defensivt er de ikke noget vidunder. Med tanke på truppens kvalitet, så lukker de ofte mål ind, og i torsdagens kamp er Atalanta tvunget til at score. Det kan betyde et hjemmehold, der tager teten i kampen, og det ligger ikke umiddelbart til gæsternes stil at skulle, eller kunne, forsvare en føring hjem. 
Dortmund er uden en hel række spillere, bl.a. Julian Weigl, der er i karantæne, mens hjemmeholdet kan mønstre bedste starter. 
Jeg forsøger de to spil til fine odds.

Tippet torsdag 22 februar 2018 - 20:31

Opdateret fredag 23 februar 2018 - 07:58