Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 24 februar 2018 - 14:00
Kamp:
Giannina - Levadiakos
Liga:
Super League, Grækenland
Udfald:
Pedro Conde - scorer to mål eller flere
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
9,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

I sidste runde fik vi gode penge ind på Pedro Conde som målscorer og dobbelt målscorer. 
I denne runde spiller han, og resten af Giannina-mandskabet, hjemme i egen hule, imod udesvage Levadiakos - og vi forsøger igen at profitere på den målfarlige spanier.

Pedro Conde - scorer i kampen @ 2,50 x 5 units
Pedro Conde - scorer to mål eller flere @ 9,00 x 2 units
Pedro Conde - holdets første målscorer @ 3,40 x 3 units
To mål indenfor kun fire minutter sikrede i sidste weekend ganske nydelig profit, da Pedro Conde slagtede Platanias i den bedste græske række. Dermed fortsatte den spanske angriber sin fantastiske form, hvor målene bare vælter ind i disse uger og måneder.
13 mål er Conde oppe på at have scoret i 18 ligakampe, mens han i den græske pokalturnering har fundet vej til nettet hele 6 gange i 5 kampe. Dermed står han sammenlagt med 19 mål på 23 kampe i denne sæson, hvilket må siges at være en ganske habil målhøst. 
Condes sæson:
- 23 kampe spillet/14 kampe med scoring
- Holdets første målscorer: 11 gange i 14 kampe med mål
- Dobbelt målscorer: 5 gange
- Stats for 2018: 10 kampe/11 mål/4 gange dobbelt målscorer/Holdets første i 6 af 7 kampe med mål
Dagens modstander fra Levadiakos er et af rækkens dårligste udehold. I indeværende sæson har lørdagens gæster blot vundet én kamp på fremmed græs (1-3-7). I de seneste otte udekampe, Levadiakos har været på, har de lukket mål ind - og de indkasserer da også hovedparten af deres mål, når de forlader vante rammer.
Giannina og Levadiakos mødtes senest i en pokalkamp i januar. Også dengang havde Giannina hjemmebane, og det endte med en knusende 4-0-sejr til værterne. I den kamp nettede Pedro Conde til 2-0 og 3-0. Og Conde har det generelt rigtigt fornuftigt imod Levadiakos, som han har scoret imod i hver af hans seneste tre møder med.
Jeg forsøger tre spil på den målfarlige spanier!

Tippet lørdag 24 februar 2018 - 07:35

Opdateret lørdag 24 februar 2018 - 16:04