Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 24 februar 2018 - 12:00
Kamp:
Perth Glory - Mel. City
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Diego Castro - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,30
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Diego Castro er aktuelt den farligste mand hos hjemmeholdet, Perth Glory, og han kan blive nøglen til succes, når Melbourne City kigger forbi nib Stadium denne lørdag.

Diego Castro - scorer i kampen @ 3,30 x 4 units
Diego Castro - holdets første målscorer @ 5,00 x 2 units
Castro har igennem de seneste sæsoner været en af A-Leagues absolut bedste spillere, og han er - efter en turbulent sæsonstart - ved at finde sit vanlige niveau. Vi skulle otte kampe ind i sæsonen, inden den ellers så målfarlige offensivspiller fik sit første mål, men siden da har tingene også kørt mere glat. 
Således har Castro fundet vej til nettet 6 gange i de seneste 10 kampe, og det gør ham til Perths topscorer for sæsonen. I sidste runde fik han pyntet lidt på resultatet, da holdet tabte "The Distance Derby" på New Zealand imod Wellington Phoenix. 
Castro tager frispark og de fleste straffespark, og så kommer han formentlig til at danne frontduo med Keogh i rundens kamp, da unge Taggart stadig er skadet. I de foregående to sæsoner har netop Castro været en frygtet mand, hos lørdagens modstander fra Melbourne City, da han hele seks gange har scoret imod de lyseblå. 
Perth er i skidt form, og Melbourne City er, trods udebanen, favoritter i rundens kamp. Perth har dog kvalitet, og selvom tingene ikke for alvor har kørt for dem i sæsonen, tror jeg på, at de kan drille lørdagens modstander.
City kommer til det vestligste Australien på jagt efter 3 point, så de kan holde snor i de øvrige tophold. Præstationerne har været en smule frem og tilbage for holdet i denne sæson, og selvom det aktuelt har rakt til en 3.-plads, så er de 16 point efter Sydney FC og 8 point efter Newcastle Jets.
Melbourne-mandskabet har lukket mål ind i 8 af deres seneste 10 kampe, og er i lørdagens opgør uden den vigtige Osama Malik, der er skadet. 
Perth er 8-3-2 på hjemmebane imod Melbourne City igennem tiden, og selvom de tabte med 2-0, da de senest mødtes, så er det mere reglen end undtagelsen, at Perth får scoret - og får point - på denne bane.
Castro er bedste bud på en målscorer, og Betfair ligger højt ift. resten af markedet. 

Tippet lørdag 24 februar 2018 - 10:21

Opdateret lørdag 24 februar 2018 - 16:04