Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 25 februar 2018 - 14:00
Kamp:
AaB - FC Nordsjælland
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Mikkel Rygaard - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,70
Chancevurdering:
23%
Spilbar ned til:
4,35
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Mikkel Rygaard fik en god start, da han i sin debut for FC Nordsjælland kom på tavlen i hjemmesejren over OB. Markedet har reageret på dette, og det faktum, at han nu spiller på et hold, der skaber flere chancer - og tilmed har fået en plads helt på top - men hos Danske Spil hænger man stadig lidt i bremsen.

Mikkel Rygaard - scorer i kampen @ 4,70 x 3 units
Mikkel Rygaard - 1. FCN målscorer @ 7,35 x 2 units
Jeg prøver ham i disse to varianter, som begge er markant over markedet. Bet365 har 3,50/5,00 på samme spil, mens Betfair er i 3,75/5,50. 
Rygaard er ingen Messi, men han er en ganske habil fodboldspiller og målscorer, og i FC Nordsjælland ser det ud til, at han får lov at spille helt på toppen. Det var her, han startede imod OB, da han fik fuld spilletid i debuten. Det gav pote efter 25 minutter, da han bragte holdet på 2-0. 
Fordelen for Rygaard, udover den mere fremskudte placering, er også, at han nu spiller på et langt bedre, mere offensivt og mere chanceskabende mandskab, og det vil unægteligt komme til at kaste flere scoringer af sig, end det var tilfældet i Lyngby. Her fik han nettet 7 gange henover halvanden sæson i den bedste række - inden han forlod klubben grundet den megen virak og manglende lønudbetaling.
FC Nordsjælland skal til Aalborg og hente de tre point, hvis de vil holde sig inde i guldkampen. I denne runde møder FC Midtjylland formsvage Hobro, mens Brøndby skal op imod bundproppen fra FC Helsingør. I forvejen er FCN henholdsvis 8 og 5 point bagefter i tabellen, og skal de ikke distanceres yderligere er kravet en sejr.
Aalborg er altid et svært sted at spille. Dog viste AaB ikke just skræmmende styrke hverken i premieren, hvor de tabte 3-2 i Silkeborg eller i sidste runde, hvor de ikke engang var det bedste hold på banen imod et Brøndbyhold, der spillede en mand i undertal i 2/3 af kampen. 
FC Nordsjælland vandt det omvendte opgør med 3-2 i Farum i juli måned, og søndagens gæster har faktisk en udmærket statistik imod de bolsjestribede, som de generelt er meget lige imod. Henover 45 Superliga-møder er det blevet til 17-13-15 i AaB-favør, og i Aalborg har FC Nordsjælland næsten ligeså mange sejre som nederlag (10-7-9).
Nordsjælland skal vise, at de er en reel guldkandidat, og deres offensive stil skal kunne sætte AaB under pres her. Hjemmeholdet har blot holdt buret rent éngang henover de seneste seks Superligakampe, hvor kun FC Helsingør ikke er kommet på tavlen imod Wieghorsts tropper. 

Tippet søndag 25 februar 2018 - 12:24

Opdateret mandag 26 februar 2018 - 08:02