Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 27 februar 2018 - 19:00
Kamp:
Horsens - AGF
Liga:
Superligaen
Udfald:
Under 2,5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,81
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
TV3sport

Der plejer faktisk at være relative mange mål i de indbyrdes kampe imellem Horsens og AGF, men det tror jeg ikke der kommer når de to hold mødes i Horsens på tirsdag.

AGF har nemlig strammet gevaldigt op defensivt, og det virker som om David Nielsen er ved at få den samme solide defensive organisation ind i AGF som han havde i Lyngby.
Ihvertfald er AGF startet forårs sæsonen med 3 cleansheets, og sidst det skete var vidst da defensiven bestod af blandt andet Lasse Skov, Kent Nielsen, Jan- Halvor og Troels Rasmusen.
Til gengæld har AGF ikke ligefrem bombet kasser ind og i de første 3 kampe har de blot scoret 1 mål.
De kommer til opgøret her som ubesejrede i de sidste 6 kampe, og med en mulighed for at spille sig tæt på top6 med en sejr.
Det bliver dog ikke let, imod et Horsens hold som blot har tabt 1 hjemmekamp i denne sæson.
Holdet er 4-6-1 på eget græs, hvor de for alt i verden skal undgå at tabe til AGF. Horsens sæson har været godkendt indtil videre, men de mangler mål. Finnbogason har set uskarp ud oppe foran, og i denne sæson har Horsens faktisk kun scoret 1,27 mål i snit per kamp.
AGF ligger helt nede på 0,95 scoringer pr. kamp og med de stats virker det underligt at vi kan få odds 1,81 på under 2.5.
Især fordi ingen af de 6 kampe de to hold har spillet her i foråret har haft over 2.5 mål.
Jeg tror på en lige kamp, hvor begge hold vil undgå at tabe. Den bliver spillet på en slidt og frostkold bane i Horsens - og det kunne godt blive en kamp med mere fokus på hårde tacklinger end store chancer.
Jeg smider 2 units efter under 1,81 til odds 1,81.

Tippet mandag 26 februar 2018 - 12:43

Opdateret onsdag 28 februar 2018 - 05:48