Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 26 februar 2018 - 19:00
Kamp:
SønderjyskE - Silkeborg IF
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Kees Luijckx - scorer på hovedstød
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
15,00
Chancevurdering:
8%
Spilbar ned til:
12,5
Betvalue:
120%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

SønderjyskE og Silkeborg tørner mandag aften sammen på Sydbank Park i Haderslev i en rigtig vigtig kamp for begge mandskaber. En kamp, der kan komme til at definere deres resterende sæson, da vinderen af opgøret for alvor melder sig ind i top-6 kampen, mens taberen kan få svært ved at blande sig i den tætte duel om mesterskabsslutspil. 

SønderjyskE er favoritter, og det er der ikke noget mærkeligt i. Det er et svært hold at spille imod en råkold mandag i det sydligste Danmark; et sted, hvor ikke mange hold rejser hjem med fuld valuta. 
I mandagskampen kan dødbolde blive en nøglefaktor for hjemmeholdet, der har et par stærke spillere i luftspillet. En af dem er hollandske Kees Luijckx, der er en af Superligaens farligste defensivspillere, og han står til fine odds 15,00 for scoring med hovedet i rundens sidste kamp.
Luijckx har allerede scoret i dette forår, og det skete i premiererunden imod FC Nordsjælland, hvor han, efter 55 minutters spil, headede bolden i kassen til 1-1. 
Målet var Luijckx' 6. scoring i sæsonen, hvilket er nok til at gøre ham til delt topscorer med Christian "Greko" Jakobsen. Seks scoringer i 20 kampe er voldsomt flot for en defensivspiller, og det fortæller også lidt om, hvor vigtige især dødbolde er for SønderjyskE-mandskabet. 
Hele 4 af de 6 mål, som Luijckx har scoret i sæsonen, har været på hovedstød, mens de to øvrige er sendt i kassen efter nedfald i feltet efter netop en dødbold. 
Der er oftest målgaranti, når disse to klubber tørner sammen. Udover den omvendte kamp i denne sæson, der endte med en 1-0-sejr til Silkeborg, har de syv foregående budt på masser af scoringer - og mål til SønderjyskE i dem alle.
Siden opgøret i Silkeborg, har mandagens gæstende mandskab spillet otte Superliga-kampe, og i ingen af disse er det lykkedes at holde buret rent. Faktisk er Silkeborg det hold i hele ligaen, der er ringest til at holde buret rent. Kun to gange i 21 kampe er det lykkedes dem at holde modstanderne fra scoring, og begge disse clean sheets er tilmed kommet på hjemmebane.
I alt har Silkeborg lukket 40 mål ind i sæsonen, og af disse er 22 scoret imod dem på udebane i kun 10 kampe; altså lukker de i snit 2,2 mål ind i hver eneste udekamp i ligasammenhæng.
Silkeborg er til mandagens kamp uden Mate Vatsadze, Mikkel Cramer, Peter Friis Jensen, Sammy Skytte, Gustav Dahl og Mikkel Vendelbo. 
Kees Luijckx forlængede i fredags kontrakten med SønderjyskE frem til 2020, og mandagens kamp er en kærkommen mulighed for at bevise, at ledelsen ikke bliver skuffede over det valg.
Prisen på scoring i kampen er lige lav nok til min smag, og er set helt ned til 4,50. Jeg tager derfor spillet på, at hollænderen scorer på hovedstød, hvilket vi får flotte odds 15,00 på. Til sammenligning giver Bet25 odds 10,00 for samme spil. 

Tippet mandag 26 februar 2018 - 17:21

Opdateret mandag 26 februar 2018 - 22:16