Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 01 marts 2018 - 18:00
Kamp:
SønderjyskE - AaB
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Kees Luijckx - scorer på hovedstød
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
18,00
Chancevurdering:
7%
Spilbar ned til:
14,29
Betvalue:
126%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

SønderjyskE og AaB har begge fået en småtam start på foråret, hvor hverken godt spil eller stor pointhøst har været kendetegnende for de to mandskaber.

Derfor bliver torsdagens møde på Sydbank Park også særdeles vigtig for de to klubber, der begge jagter sejren og chancen for at rykke tættere på top-6. 
Jeg har i de seneste runder forsøgt mig med spil på Kees Luijckx til at score med hovedet, og denne runde bliver ikke anderledes. Vi får flotte odds 18,00 på dette udfald.
Hollandske Kees Luijckx, der er en af Superligaens farligste defensivspillere, har netop forlænget sin kontrakt med SønderjyskE, og det er en rigtig fornuftig disposition fra de blåblusede fra Haderslev. Ikke nok med, at hollænderen er stærk i bagkæden, så er han også et rigtigt fornuftigt våben ved standardsituationer, hvor han ofte kommer til chancer og mål - og oftest med hovedet. 
Luijckx har allerede scoret i dette forår, og det skete i premiererunden imod FC Nordsjælland, hvor han, efter 55 minutters spil, headede bolden i kassen til 1-1. 

Målet var Luijckx' 6. scoring i sæsonen, hvilket er nok til at gøre ham til delt topscorer med Christian "Greko" Jakobsen. Seks scoringer i 21 kampe er voldsomt flot for en defensivspiller, og det fortæller også lidt om, hvor vigtige især dødbolde er for SønderjyskE-mandskabet. 

Hele 4 af de 6 mål, som Luijckx har scoret i sæsonen, har været på hovedstød, mens de to øvrige er sendt i kassen efter nedfald i feltet efter netop en dødbold. 
AaB er uden sejr i fire kampe i træk, og det nordjyske mandskab har i lange tider haft problemer med at holde målet rent. I 8 af holdets seneste 10 kampe, har modstanderen scoret imod dem, og i seneste udekamp lykkedes det Silkeborg at score hele tre gange imod de bolsjestribede.
Kong Vinter har gjort sit indtog i Danmark, og især det sydligste Danmark er hårdt ramt. Det betyder formentlig, at baneforholdene i Haderslev ikke er voldsomt optimale. Dette kan øge fokus på stardarder og bolde i luften. 
Odds 18,00 på en så stærk spiller i luftrummet er voldsomt, og vi forsøger tre units på dette. 

Tippet torsdag 01 marts 2018 - 10:42

Opdateret torsdag 01 marts 2018 - 19:57