Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 03 marts 2018 - 07:35
Kamp:
Newcastle Jets - Sydney FC
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Riley McGree - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
11,00
Chancevurdering:
15%
Spilbar ned til:
6,67
Betvalue:
165%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Riley McGree starter på kanten for hjemmeholdet Newcastle Jets, når de tager imod Sydney FC. Den unge offensivspiller står til odds 11,00 og det er alt for meget - også selvom gæsterne er fremragende og favoritter.

Det er på ingen måde umuligt, at det meget offensive hjemmehold finder vej til nettet i lørdagens kamp. Hvis noget hold i A-League kan matche Sydney FC bare en smule, så er det netop Newcastle Jets, og værternes meget fremadrettede spillestil giver ofte modstanderne store problemer.
Lørdagens møde er det tredje mellem klubberne i denne sæson, og i begge de to foregående har Newcastle Jets fundet vej til nettet. De har mange stærke offensive kort, og Roy O'Donovan, Nabbout og Petratos er de mest oplagte målscorere. Man skal dog ikke kimse af unge Riley McGree heller.
McGree er hentet til Jets på en lejeaftale fra belgiske Club Brügge og han er et stort australsk talent. Med sine 19 år er der ikke meget historik på ham, men alle der har set ham i aktion, kan se, at han har nogle kvaliteter.
Hidtil har McGree kun fået 4 kampe i A-League, hvoraf lørdagens kamp kun er hans anden startplads. Det har dog hidtil kastet en enkelt scoring af sig, på de 176 minutters spilletid, og i seneste kamp var han en af holdets absolut bedste - uden dog at få bolden i nettet.
Sydney FC er den sværest mulige modstander i A-League, men odds 11,00 på scoring er for voldsomt. Betfair ligger til sammenligning i odds 6,00 mens Danske Spil er i 5,50. 

Tippet lørdag 03 marts 2018 - 07:00

Opdateret lørdag 03 marts 2018 - 14:22