Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 03 marts 2018 - 09:50
Kamp:
Brisbane Roar - Adelaide
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Massimo Maccarone - holdets første målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,40
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Massimo Maccarone er en gammel målræv, men trods den fremskredne alder, så finder han stadig nettet. I denne sæson er det sket 9 gange i 21 kampe for Brisbane Roar, hvilket gør ham til holdets topscorer.

Veteranen, der har en fortid i Serie A for Siena, Palermo og Empoli, samt i Premier League for Middlesbrough, har fundet en hylde, hvor han stadig kan være med, selvom dåbsattesten fortæller, at han efterhånden er blevet 38 år. Det har dog ikke været til at se, for han har mere eller mindre spillet fuld tid i alle de 21 kampe, han har deltaget i, og arbejdsindsatsen er stor i hver eneste kamp.
Maccarones 9 sæsonscoringer er lavet henover 8 kampe - og i disse har han været holdets første målscorer i alle pånær én. Han har tegnet sig for mere end 1/3 af alle holdets mål, og som straffeskytte er der altid pæne chancer for, at han kommer på tavlen. 
Brisbane skal lørdag op imod Adelaide, og de to klubber slås om en top-6 placering, der giver slutspil og muligheden for at ende i The Grand Final - hvor mesterskabet afgøres. Hjemmeholdet er syv point efter Adelaide, og er lige uden for top-6, hvorfor denne kamp er ekstremt vigtig, såfremt Brisbane ikke skal hægtes af og stå uden muligheder for at slutte i det sjove selskab; med andre ord, så må denne kamp ikke tabes.
Adelaide er lidt bedre stillet, men er et ganske ustabilt mandskab i denne sæson, hvor de den ene kamp leverer rigtigt flot og den næste skuffer stort. I sidste runde tabte holdet med 3-0 ude imod Melbourne Victory. 
Brisbane og Adelaide har mødt hinanden to gange tidligere i denne sæson, og det har været tætte opgør med mål. Begge klubber står med en 2-1-sejr på deres kappe, og i begge opgør har Massimo Maccarone fundet vej til nettet. Bl.a. i hjemmekampen, hvor han blot skulle bruge 8 min. før han havde bragt Brisbane på 1-0. 
Oddset på Massimo Maccarone som holdets første målscorer er flot hos Betfair Sportsbook. Hos både Bet365 og Danske Spil er samme spil udbudt noget lavere.

Tippet lørdag 03 marts 2018 - 07:26

Opdateret lørdag 03 marts 2018 - 14:23