Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 07 marts 2018 - 09:30
Kamp:
Sydney FC - Kashima Antlers
Liga:
Champions League, AFC
Udfald:
Mu Kanazaki - 1. Kashima målscorer
Resultat:
Annulleret
Units:
2
Odds:
4,00
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Sydney FC skal onsdag i aktion i den asiatiske udgave af Champions League, når de, hjemme på Allianz Stadium tager imod japanske Kashima Antlers. Ifølge bookmakerne er det en helt lige kamp, men jeg kan ikke undgå at have lidt fidus til gæsterne. 

I front forventes japanerne at stille med angriberen Mu Kanazaki, som er en stærk skarpretter, og jeg forsøger to spil på ham i opgøret.
Mu Kanazaki - scorer i kampen @ 2,70 x 3 units
Mu Kanazaki - 1. Kashima målscorer @ 4,00 x 2 units
Den 29-årige japaner, der har en fortid hos bl.a. tyske Nürnberg, har været en af Kashima Antlers' største profiler de seneste sæsoner. 34 scoringer er det blevet til i den japanske J-League henover de seneste tre sæsoner, ligesom han i sidste sæson fik nettet 4 gange i 5 Champions League kampe. 
Derfor er det heller ikke underligt, at han er en af de helt store målscorerfavoritter hos Danske Spil i onsdagens kamp. Han er nemlig også startet denne sæson ganske udmærket, og har allerede nu scoret 2 gange i Champions League-turneringen, da han sænkede koreanske Suwon Bluewings med to scoringer på udebane i seneste kamp. I øvrigt det samme Suwon-mandskab, som Sydney i første runde tabte 2-0 til på hjemmebane. 
Udover de to scoringer imod Suwon, så fik Kanazaki også scoret i weekendens kamp i den hjemlige turnering, da han blev matchwinner imod Gamba Osaka. Herudover er det værd at bemærke, at angriberen i sidste sæson scorede tre gange på straffespark. Skulle japanerne blive tildelt et sådant i onsdagens kamp, så er der ganske pæne muligheder for, at det bliver Kanazaki, der går til pletten.
En af de primære årsager til, at jeg drister mig til et målscorerspil på det japanske mandskab er også, at Sydney FC i den seneste tid har set svage ud i defensiven. En defensiv der ellers har været en af deres helt store styrker, men som har lidt et knæk henover den seneste tid.
I weekenden tabte Sydney FC med 2-1 til Newcastle Jets - og det var endda i en kamp, hvor Sydney var en mand i overtal i langt størstedelen af kampen. Det var fjerde kamp på stribe, hvor de blåklædte australiere lukkede mål ind, og i perioden er der tilmed scoret hele syv gange imod dem. 
I den hjemlige turnering er Sydney FC i en klasse for sig, men australsk fodbold er bare på et lavt niveau, og når de australske hold matches imod de bedste i Asien, så må man nok bare sande, at de ikke er med helt fremme. Det har også betydet, at Sydney indtil videre står med ét point for de første to kampe, hvor de skuffede stort hjemme imod Suwon Bluewings, der vandt 2-0, mens det i seneste runde blev til 2-2 ude imod Shanghai Shenhua, der blot blev nr. 11 af 16 hold i den kinesiske liga sidste sæson. 
Jeg tror, at Sydney FC kan komme i problemer i onsdagens kamp, og ser dem på ingen måde holde buret rent imod de japanske sølvvindere, der blot missede guldet i sidste sæson på en dårligere målscore end Kawasaki Frontale, der endte som mestre i J-League.
I skrivende stund er Danske Spil eneste aktør med målscorerspil på kampen. Man kan dog med fordel holde øje med både Betfair Sportsbook og Bet365 i timerne op til kampstart. Der er en mulighed for, at de også kommer med spilmuligheder. 

Tippet tirsdag 06 marts 2018 - 21:24

Opdateret onsdag 07 marts 2018 - 22:55