Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 10 marts 2018 - 09:50
Kamp:
Western Sydney - Wellington
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Oriol Riera - først til at score for sit hold
Resultat:
Annulleret
Units:
4
Odds:
3,00
Chancevurdering:
37%
Spilbar ned til:
2,70
Betvalue:
111%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Western Sydney flirter med top-6 og dermed mesterskabsslutspil, mens Wellington ligger hjælpeløst sidst i rækken. Her hvor grundspillet nærmer sig sin ende, må der være motivationsforskel hos lørdagens to duellanter, og med en bedre trup og hjemmebanefordel er Western Sydney naturligt favoritter.

Jeg forventer også en stærk indsats fra værterne, og spiller to målscorerspil i opgøret.
Oriol Riera - først til at score for sit hold @ 3,00 x 4 units (Betfair Sportsbook)
Spanske Oriol Riera er topscorer hos Western Sydney, hvor han henover 21 kampe har scoret 12 mål for klubben. Dermed har den tidligere La Liga-angriber tegnet sig for knap 43% af alle holdets scoringer i denne sæson. 
Riera har scoret sine 12 mål i 11 forskellige kampe - og her har han i 10 tilfælde været holdets første målscorer. Samtidig er han klubbens faste straffeskytte.
I de seneste seks kampe for Western Sydney, har Riera fundet målet lige så mange gange - og kun gået fra banen i ét tilfælde uden at komme på tavlen. En af disse kampe var i øvrigt imod netop Wellington, som i februar blev sendt hjem fra Sydney med et 4-0-nederlag i bagagen. Riera åbnede i den kamp ballet med sin 1-0-scoring efter kun 6 min. 

Christopher Oikonomidis - scorer i kampen @ 4,50 x 3 units (Bet365)
Riera er ikke den eneste angrebsivrige spiller hos hjemmeholdet. Henover den seneste tid har den tidligere AGF'er, Chris Oikonomidis, der er udlejet til Western Sydney fra italienske Lazio, været rigtig spændende at følge. 
Den 22-årige spiller har fået plads på kanten i de kampe, han har fået for Western Sydney, og selvom det kun er blevet til en enkelt scoring i hans fem kampe, så er han en af holdets bedste uge efter uge.
Det ene mål, som Oikonomidis har taget på sin kappe i denne sæson, er kommet imod netop Wellington, og kom i 4-0-sejren for en måned siden. Her spillede offensivspilleren en brandkamp, hvor han udover målet havde masser af chancer og leverede rigtigt flot spil. 
Western Sydney bør tage sejren i denne kamp. Wellington har ikke længere noget at spille for, og det newzealandske mandskab er generelt rigtigt dårlige på udebane, hvor de indtil videre er 1-2-8 i denne sæson. De lange rejsetider fra den noget afsidesliggende nation, er ikke fordrende for mandskabet, der derfor også henter hovedparten af sine point hjemme på Westpac.
Wellington har lukket mål ind i 19 af 21 kampe i indeværende sæson, og med i alt 42 indkasserede mål, lukker de i snit to mål ind pr. kamp. Kun Perth Glory er dårligere på dette parameter.

Tippet lørdag 10 marts 2018 - 08:18

Opdateret lørdag 10 marts 2018 - 13:38