Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 11 marts 2018 - 08:30
Kamp:
Guizhou Zhicheng - Hebei
Liga:
Super League, Kina
Udfald:
Bubacarr Trawally - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,40
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/1pb9RC3

Bubacarr Trawally var i sidste sæson en af ligaens helt store oplevelser, og den afrikanske angriber scorede masser af mål. Det var desværre ikke nok for hans hold Yanbian Funde, der måtte se sig rykke ned. En nedrykning, som Bubacarr Trawally ikke skulle være en del af - og han skiftede derfor til Guizhou Zhicheng, sidste års nr. 8. 

I Guizhou er Trawally gledet direkte ind i start-11'eren, hvor han nu danner frontduo med kroaten Nikica Jelavic, og de to kan komme til at udgøre et frygtindgydende angreb i ligaen. Jelavic scorede i sidste sæson 15 mål i 26 kampe i Super League.
Det var dog ikke nok til at holde Trawally bag sig på topscorerlisten. Den 23-årige gambianer nettede intet mindre end 18 gange i 28 kampe for Yanbian Funde, og tegnede sig dermed for hele 56% af alle holdets mål. 
Man kunne måske fristes til at tro, at Trawally skulle bruge lidt tid til at falde til i den nye klub, men allerede i sæsonåbneren viste den afrikanske angriber klassen og scorede sit debutmål for Guizhou. Desværre var det forgæves, for holdet endte med at tabe 3-1 hjemme til Jiangsu Suning.
Heller ikke Hebei fik den bedste sæsonstart. De måtte nøjes med 1-1 ude imod Tianjin Teda, der i sidste sæson lå og rodede i bunden af tabellen. Det har dog heller ikke været en ønskestart for Hebei at starte sæsonen med to udekampe. Klubben er generelt ganske ordinære på udebane, mens det er hjemme i egen hule, at de henter hovedparten af deres point. I de seneste 10 udekampe har Hebei kun vundet tre, mens det er blevet til fem nederlag.
Sidste sæsons kampe mellem de to klubber endte med en sejr til begge mandskaber. Hebei vandt 1-0 hjemme i deres fort, mens kampen i Guizhou endte med at blive en svært underholdende affære, der sluttede med hjemmesejr på 4-3. 
Det er tidligt i sæsonen, og det er svært endnu helt at danne sig et overblik over de forskellige klubbers styrke. Omvendt er det dog en meget målrig og underholdende liga, og selvom Guizhou ikke nødvendigvis kommer til at vinde søndagens kamp, så bør der være pæne chancer for, at de kommer på tavlen i opgøret. 
Trawally står andetsteds til 2,87, og med hans målnæse er det derfor svært at komme udenom de fine 3,40 der uddeles hos Bet365 denne morgen. 
Bemærk; hvis I følger kampen på livescore, kan Trawally være listet under navnet "Steve". 

Tippet søndag 11 marts 2018 - 07:28

Opdateret søndag 11 marts 2018 - 16:04