Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 12 marts 2018 - 18:30
Kamp:
Giannina - Apollon Smirnis
Liga:
Super League, Grækenland
Udfald:
Pedro Conde - scorer i kampen
Resultat:
Annulleret
Units:
5
Odds:
2,60
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Jeg har tidligere haft spil ude på spanske Pedro Conde, der til dagligt slår sine folder i græske Giannina, og denne mandag prøver jeg skarpretteren igen. Han er en fremragende målscorer, og på hjemmebane imod en af nedrykningsfavoritterne skal han have gode muligheder for succes.

Pedro Conde - scorer i kampen @ 2,60 x 5 units
Pedro Conde - holdets første målscorer @ 3,50 x 3 units
Pedro Conde - scorer to eller flere mål @ 10,00 x 2 units
Vi går efter guldet i mandagens kamp, hvor alle ovenstående spil prøves. Allerede ved én enkelt scoring vil overskuddet være sikret, mens jackpotten sætter ind, hvis han scorer holdets første mål og/eller scorer mere end en enkelt gang i kampen.
Conde er en af de allerstørste profiler i den bedste græske række, og han er en umådeligt vigtig brik for Giannina. Holdet har som helhed scoret 27 mål i denne sæson, og af disse har Pedro Conde tegnet sig for de 13. Det svarer altså til knap 50% af alle scoringer.
Stats for sæsonen (liga)
Kampe: 20
Mål: 13
Kampe med mål: 10
Holdets første mål: 9
Dobbelt målscorer: 3
Stats for sæsonen (pokal)
Kampe: 5
Mål: 6
Kampe med mål: 4
Holdets første mål: 2
Dobbelt målscorer: 2
Stats for sæsonen (i alt)
Kampe: 25
Mål: 19
Kampe med mål: 14
Holdets første mål: 11
Dobbelt målscorer: 5
Tallene taler for sig selv; Pedro Conde er en maskine, og selvom han har ramt en kort periode uden mål, hvor det ikke er blevet til scoring i de seneste to kampe, så er han svær at komme udenom. 
Det trækker yderligere op, at holdet, som Giannina tager imod denne mandag, er Apollon Smirnis, der ligger næstsidst i Super League. Gæsterne kommer til Stadio Zosimades med 3-10-11 for sæsonen, og en negativ målscore på 16 mål. Hermed ligner det en hurtig tilbagevenden til den næstbedste række for oprykkerne. 
En af årsagerne til Smirnis' dårlige pointhøst skal ses i deres udekampe. Hjemme i egen hule har de egentlig gjort det ganske nydeligt, og fået point i 9 af 12 kampe, men på fremmed græs er sagen en anden. Indtil nu er det blevet til sølle 4 point i 12 udekampe, og man har stadig første sejr på farten til gode.
Defensiven er heller ikke imponerende hos mandagens gæstende mandskab, der har lukket mål ind i 19 af 24 kampe i sæsonen, samt i 11 af 12 udekampe. I fire af de seneste seks udekampe har man lukket to eller flere mål ind.
Mål var der i øvrigt nok af, da Giannina og Apollon Smirnis mødtes i det omvendte opgør i november måned. Her vandt Smirnis kampen med 4-3, men det interessante her var, at Pedro Conde scorede... to gange. 
Vinder hjemmeholdet mandagens kamp, vil endnu en sæson i den bedste række praktisk talt være sikret. I så fald vil Giannina være 14 point fra nedrykning med fem kampe tilbage på tapetet. I en liga, hvor rigtigt mange klubber har det svært økonomisk, må det være en ganske fin motivationsfaktor til at give alt i denne kamp!

Tippet mandag 12 marts 2018 - 07:46

Opdateret mandag 12 marts 2018 - 20:33