Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 12 marts 2018 - 18:00
Kamp:
Akhisar - Trabzonspor
Liga:
Süper Lig, Tyrkiet
Udfald:
Burak Yilmaz - først til at score for sit hold
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,30
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
116%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Akhisar og Trabzonspor tørner sammen i mandagens kamp i den bedste tyrkiske række, Süper Lig. Hjemmeholdet er i god form, gæsterne knap så meget - og i tabellen er det to mandskaber, der ligger side om side. Det ligner umiddelbart et tæt opgør, og en kamp, hvor vi kunne få mål i begge ender.

Jeg prøver derfor et målscorerspil hos begge hold. 
Burak Yilmaz - først til at score for sit hold @ 3,30 x 4 units 
Yilmaz er efterhånden blevet 32 år, men der er stadig masser af mål i den erfarne angriber, der tidligere har repræsenteret både Besiktas, Fenerbahce og Galatasaray, mens han senest var på et profitabelt udlandsophold hos kinesiske Beijing Guoan. 
De mange penge har dog ikke slukket tyrkerens måltørst, for siden han vendte tilbage til den tyrkiske liga og Trabzonspor, har landsholdsangriberen spillet 18 kampe for klubben - og scoret 18 mål. Det er ganske imponerende, og det gør han også, med længder, til den vigtigste spiller i Trabzonspor-truppen. Vicetopscorer Rodallega har blot 4 mål på sin kappe.
Yilmaz har tegnet sig for 48% af alle holdets mål i sæsonen, og de har fordelt sig over 12 kampe. Altså har han kun deltaget i 6 kampe hidtil i turneringen, hvor det ikke er blevet til mål. I de 12 kampe, hvor han har scoret, har han i 10 tilfælde været holdets første målscorer. 
Skulle Trabzonspor blive tildelt et straffespark, vil det være Yilmaz, der går til pletten. 
Evgen Seleznyov - først til at score for sit hold @ 4,50 x 3 units
Hos hjemmeholdet huserer den ukrainske angriber Seleznyov i front. Han er ny hos Akhisar, hvortil han skiftede i vinterens transfervindue, og han er kommet ganske godt igang med livet i sin nye klub. 
Hidtil har 7 kampe, hvoraf han er startet inde i de 6, kastet fornemme 4 scoringer af sig, og dermed er han allerede, trods sparsom spilletid, ved at indhente Paulo Henrique (6 mål) og Aydogdu (5 mål), der har spillet i klubben hele sæsonen. 
Udover de 4 mål i ligaen, så har Seleznyov også fundet vej til nettet 2 gange i den tyrkiske pokalturnering, hvor han har fået fire kampe, og det bringer ham op på i alt 6 scoringer i 11 kampe. Ganske nydeligt snit. 
Ukrainerens 6 scoringer er faldet i 5 kampe, hvor han i 4 tilfælde har været holdets første målscorer. Det blev han eksempelvis i pokalkampen imod Galatasaray for nyligt, hvor han scorede holdets enlige mål, mens han også kom på tavlen imod en anden gigant, Fenerbahce, i seneste ligakamp. 
Yilmaz kan spilles til 2,30 anytime, mens Seleznyov står til 2,87 for scoring på vilkårligt tidspunkt. Jeg går dog efter de lidt højere odds i kampen, og satser på, at de to skarprettere finder vej til målet som deres holds første målskytter. 

Tippet mandag 12 marts 2018 - 15:32

Opdateret mandag 12 marts 2018 - 20:33