Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 17 marts 2018 - 07:35
Kamp:
Wellington - Newcastle Jets
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Sarpeet Singh - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
6,00
Chancevurdering:
18%
Spilbar ned til:
5,56
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Wellington Phoenix tager imod Newcastle Jets på QBE Stadium på New Zealand, og selvom gæsterne er favoritter, og der i tabellen er milevid forskel på de to hold, så tror jeg på, at hjemmeholdet kan drille rækkens nr. 2. 

Den unge midtbanespiller Sarpeet Singh er et frækt bud på en målscorer og til flotte odds 6,00 er jeg nødt til at forsøge et spil på ham. Det øvrige marked ligger fra 4,10-5,70. 
Singh er blot 19 år, og er først for nyligt kommet ind omkring 1.-holdet i Wellington. I sæsonen er det hidtil blevet til 7 optrædender, heraf de seneste 3 kampe fra start. Det har indtil videre resulteret i to scoringer og rigtigt fine præstationer af den unge midtbanespiller. 
Teenageren spillede i sidste kamp på kanten i Wellingtons 4-3-3-formation, men ligger normalt på midtbanen. Hvor han placeres i lørdagens kamp er en smule uvist, og afhænger formentlig af, hvorvidt Andrija Kaluderovic starter inde eller ej. Han var i sidste kamp sat af, hvilket miksede offensiven en smule hos Phoenix. 
Uanset hvor Singh starter, så er spillet fint. Han forsøger sig i hver eneste kamp, og har et rigtigt fornuftigt skud. Hans debutmål imod Perth var en sand perle fra lang afstand, mens han i sidste kamp fik nettet i udekampen imod Western Sydney efter at have opsnappet en løs bold i feltet. 
Newcastle Jets er et stærkt mandskab, men deres defensiv er ikke noget at råbe hurra for. Igennem hele sæsonen har Jets kun holdt buret rent i 6 af deres 22 kampe, og på udebane har det været endnu ringere. Her har holdet indkasseret i 90% af deres kampe (9 af 10), til trods for at de har hentet mange fine resultater.
Wellington henter hovedparten af deres point hjemme, hvor de tilmed har formået at score i 90% af deres kampe (9 af 10). Det bør de også få mulighed for lørdag, for Jets er yderligere svækkede, da anfører Nigel Boogaard (centerforsvarer, 21 kampe/1 mål) og Ivan Vujica (back, 19 kampe/0 mål) begge er fraværende. Det er markante profiler i gæsternes defensiv, der må undværes.
Wellington vandt seneste opgør imod Newcastle med 3-2, da de i januar gæstede McDonald Jones Stadium. Desuden har de kun tabt én af de seneste fem hjemmekampe imod Jets (3-1-1) - og i disse har de scoret hele 14 mål. 
3 units placeres, lidt frækt, på Sarpeet Singh i dette opgør. 

Tippet fredag 16 marts 2018 - 21:26

Opdateret lørdag 17 marts 2018 - 12:47