Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 26 marts 2018 - 19:00
Kamp:
Albanien - Norge
Liga:
Venskabskamp
Udfald:
X (draw)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
3,39
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Norge 2

Venskabskamp imellem Albanien og Norge, det lyder sexet ikke...?

Hvis du a uransagelige årsager ikke finder en kamp som dette spændende, så lad os i det mindste se lidt på hvordan vi kan tjene penge på kampen.
Ingen af holdene har kvalificeret sig til VM, og derfor er det en kamp uden den store betydning. Dog vil de to managers, Christian Panucci og Lars Lagerbäck jagte et resultat - da de begge har brug for at bevise at de er den rigtige til jobbet.
Albanien var i en svær pulje, med både Italien og Spanien - og selvom holdet fik en fin 3.plads - så skal Panucci ud og vise noget her.
I deres sidste træningskamp slog de Tyrkiet med 3-2, og selvom det var første sejr i 4 kampe - så er Albanien altså et ganske udemærket hold.
Da de to hold sidst var i kval pulje sammen var det også Albanerne der var bedst indbyrdes, med en uafgjort i Albanien og en sejr i Norge.
Nordmændene har som bekendt været igennem en forfærdelig kvalifikation, og fortsatte med at tabe deres to første venskabskampe.
Lagerbäck er allerede semipresset, og 4-1 sejren over Australien faldt på et tørst sted.
Nordmændene kommer til Albanien med en stærk trup, og jeg tror at de vil gå langt for ikke at tabe.
Det ligner et tæt opgør i min bog, og odds 3,39 på uafgjort her er i overkanten.
Det og også over resten af markedet, som er i 3,10-3,30 - og jeg skyder 2 units efter et resultat som begge hold kan leve med.

Tippet mandag 26 marts 2018 - 09:10

Opdateret mandag 26 marts 2018 - 23:14