Eksperten:
Thomsen
Dato:
tirsdag 27 marts 2018 - 21:00
Kamp:
Colombia - Australien
Liga:
Venskabskamp, International
Udfald:
Tom Rogic - scorer fra udenfor straffesparksfeltet
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
28,00
Chancevurdering:
5%
Spilbar ned til:
20
Betvalue:
140%
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay

Bemærk; denne kamp spilles på neutral grund i London, England

Australien tabte i weekenden med 4-1 til Norge, og Socceroos, som Danmark skal møde til VM i Rusland, ser ikke ud til at være slutrunde-klar endnu. Der venter holdets nye træner, Bert van Marwijk en stor opgave, hvis de skal gøre sig gældende i en svær gruppe, der udover Danmark, også indeholder Frankrig og Peru.
Tirsdag aften skal holdet forsøge at ryste Norge-kampen af sig, når de, på Craven Cottage i London, skal op imod Colombia. Sydamerikanerne fik en fremragende sejr, da de i deres weekendkamp slog selveste Frankrig med 3-2 på Parc de Princes i Paris - tilmed efter at have været bagud.
Jeg disker op med flere spil på opgøret, som jeg finder ret interessant. 
Tom Rogic - scorer fra udenfor straffesparksfeltet @ 28,00 x 2 units
Dette er et langskud i mere end én forstand. Spillet går på, at Tom Rogic skal score fra udenfor straffesparksfeltet. Spillet tages til 28,00 hos NordicBet, men kan faktisk fås til 29,00 hos Unibet/888/LeoVegas. Det var dog ikke muligt for mig, at få 2 units ind på det, så valgte det lidt lavere odds hos konkurrenten i stedet. Dem, der kan spille frit hos Unibet/888/LeoVegas bør selvfølgelig tage det der.
Jeg mener, at de fire bookmakers er helt ved siden af med disse odds. Uanset om det er 28,00 eller 29,00, så er det, efter min mening, alt for højt. 
Tom Rogic, der til dagligt spiller i skotske Celtic, ligger gerne i en relativt fri rolle bag angrebet, når han deltager på landsholdet. Herfra scorer han forholdsvis mange mål, og rigtigt mange af disse sættes ind fra distancen. Han er skudstærk og ikke bange for at forsøge sig fra lang afstand - og det giver gerne pote.
Rogic startede på bænken imod Norge, men forventes at spille fra start i tirsdagens kamp. Mange ting fungerede ikke i 4-1-nederlaget, og derfor regnes det for nærmest sikkert, at van Marwijk satser på de mere sikre og rutinerede kort her. Det er dog værd at bemærke, at NordicBet ikke refunderer indsatsen, såfremt han starter ude, og senere i kampen sendes ind. Det gør Unibet/888/LeoVegas derimod.
Med 5 scoringer i 16 kampe (12 startere) i kvalifikationen fik Rogic gjort sig bemærket under den tidligere træner, og denne tirsdag bliver hans chance for, at han skal med i truppen til Rusland - og være blandt de 11 startende. En god kamp, og måske mål, imod en stærk modstander som Colombia, kan være vejen dertil. 
Jeg mener, at dette odds burde ligge på 18,00-20,00 og der er derfor masser af værdi at hente her.

Tippet tirsdag 27 marts 2018 - 11:47

Opdateret tirsdag 27 marts 2018 - 23:25